Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het leven van Pi

filmeditie

Het leven van Pi - Yann Martel - ISBN: 9789044622294
Prijs: € 12,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (04-10-2012)
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
Het leven van Pi op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het leven van Pi vertelt het ongelooflijke verhaal van Piscine Patel (Pi), een zestienjarige Indiase jongen, wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden op de reddingssloep zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been en een tijger van 200 kilo. Een magistraal boek waarvan alleen in Nederland al meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.

Deze bijzondere roman is nu verfilmd door de wereldberoemde regisseur Ang Lee, bekend van Brokeback Mountain en Sense and Sensibility, en belooft nu al dé bioscoophit van deze winter te worden.

Yann Martel (1963) werd geboren in Spanje en woont tegenwoordig in Saskatchewan, Canada. Met zijn roman Het leven van Pi won hij in 2002 de Man Booker Prize. In 2010 verscheen zijn roman Beatrice en Vergilius.

'Het leven van Pi is een fantastisch boek. Het is fris, origineel, slim, geraffineerd en vol van bezielde liefde.'
margaret atwood

'Het leven van Pi laat ons geloven in de verbeeldingskracht van de literatuur, in de noodzaak van het betere verhaal.'
stine jensen, nrc handelsblad

'Precair evenwicht tussen spel en ernst, fantasie en realisme, een immer verrassende stijl.'
kristien hemmerechts, vrij nederland

Details

Titel: Het leven van Pi
auteur: Yann Martel
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Publicatiedatum: 04-10-2012
NUR: Vertaalde literaire roman, novelle
Afmetingen: 213 x 136 x 27
Gewicht: 405 gr
ISBN/ISBN13: 9789044622294
Intern nummer: 23446082

Extra informatie

Leven van Pi

Recensie

Het leven van Pi vertelt het ongelooflijke verhaal van Piscine Patel (Pi), een zestienjarige Indiase jongen, wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden op de reddingssloep zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been en een tijger van 200 kilo. Een magistraal boek waarvan alleen in Nederland al meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht. Deze bijzondere roman is nu verfilmd door de wereldberoemde regisseur Ang Lee, bekend van Brokeback Mountain en Sense and Sensibility, en belooft nu al dé bioscoophit van deze winter te worden. Yann Martel (1963) werd geboren in Spanje en woont tegenwoordig in Saskatchewan, Canada. Met zijn roman Het leven van Pi won hij in 2002 de Man Booker Prize. In 2010 verscheen zijn roman Beatrice en Vergilius. 'Het leven van Pi is een fantastisch boek. Het is fris, origineel, slim, geraffineerd en vol van bezielde liefde.' margaret atwood 'Het leven van Pi laat ons geloven in de verbeeldingskracht van de literatuur, in de noodzaak van het betere verhaal.' stine jensen, nrc handelsblad 'Precair evenwicht tussen spel en ernst, fantasie en realisme, een immer verrassende stijl.' kristien hemmerechts, vrij nederland

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.