Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Verdwaalde oeverloper

Verdwaalde oeverloper - Johan Everaers - ISBN: 9789491034305
Prijs: € 15,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (08-07-2014)
Genre: Verhalenbundels
Boekenliefde.nl:
Verdwaalde oeverloper op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

JOHAN EVERAERS (1949) bundelt in "Verdwaalde Oeverloper" korte verhalen over reizen, onderwijs, kunst en natuur. Binnen de laatste twee onderwerpen ligt de nadruk op vogels en mailart. In het titelverhaal belandt een oeverloper (Actitits hypoleucos) in een vreemd biotoop. De titel van dit boek heeft evengoed betrekking op andere hoofdrolspelers.
Vloekbeesten was eerder opgenomen in de bundel Zondig in Zeeland en werd daarna met vijf andere verhalen geselecteerd voor het zesluik in de gelijknamige film. Met In het huis won Everaers in 2012 de eerste prijs in de korte verhalenwed-strijd van Literairnederland.nl naar aanleiding van de film Dans la maison.
Uitgeverij Liverse brengt na "Het Grote Gedicht" en andere verhalen uit 2012 opnieuw een dertigtal verhalen bij elkaar die voor een groot deel eerder verschenen in Sterna en het literaire tijdschrift Ballustrada. De auteur maakt deel uit van de redactie van beide tijdschriften.

Details

Titel: Verdwaalde oeverloper
auteur: Johan Everaers
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Liverse, Uitgeverij
Publicatiedatum: 08-07-2014
NUR: Verhalenbundels
Afmetingen: 210 x 148 x 10
Gewicht: 225 gr
ISBN/ISBN13: 9789491034305
Intern nummer: 26311775

Extra informatie

Verdwaalde oeverloper

Recensie

JOHAN EVERAERS (1949) bundelt in "Verdwaalde Oeverloper" korte verhalen over reizen, onderwijs, kunst en natuur. Binnen de laatste twee onderwerpen ligt de nadruk op vogels en mailart. In het titelverhaal belandt een oeverloper (Actitits hypoleucos) in een vreemd biotoop. De titel van dit boek heeft evengoed betrekking op andere hoofdrolspelers. Vloekbeesten was eerder opgenomen in de bundel Zondig in Zeeland en werd daarna met vijf andere verhalen geselecteerd voor het zesluik in de gelijknamige film. Met In het huis won Everaers in 2012 de eerste prijs in de korte verhalenwed-strijd van Literairnederland.nl naar aanleiding van de film Dans la maison. Uitgeverij Liverse brengt na "Het Grote Gedicht" en andere verhalen uit 2012 opnieuw een dertigtal verhalen bij elkaar die voor een groot deel eerder verschenen in Sterna en het literaire tijdschrift Ballustrada. De auteur maakt deel uit van de redactie van beide tijdschriften.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.