Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Overleven

Overleven - ISBN: 9789054522751
Prijs: € 9,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (21-03-2013)
Genre: Verhalenbundels
Boekenliefde.nl:
Overleven op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Hoe kun je overleven? Hoe verwerk je bijvoorbeeld dood van een dierbare, eenzaamheid en gevaar? De mens is creatief en de schrijvers van deze verhalen zijn dat zeker. Zij schetsen overlevingsstrategieën van individuen in de meest uiteenlopende situaties.

Janneke Heimweg, Ryanne Hijmans, Kristen Kamphuis, Ruth Koops van 't Jagt, Elisabeth Oosterling, Stefan van der Poel, Felix Poppelaars, Henk van Putten Berendsje Westra en Zoë Zernits werken of studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij stuurden hun werk in voor de verhalenwedstrijd van de Universiteitskrant. Deze bundel presenteert de tien beste verhalen. De jury verkoos deze inzendingen omdat ze mooi, sterk, veelbelovend, fris of soepel geschreven zijn. Tien mooie stukken van veelbelovende schrijftalenten verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Details

Titel: Overleven
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Passage, Uitgeverij
Publicatiedatum: 21-03-2013
NUR: Verhalenbundels
Afmetingen: 199 x 125 x 60
Gewicht: 107 gr
ISBN/ISBN13: 9789054522751
Intern nummer: 24302089

Extra informatie

#Overleven

Recensie

Hoe kun je overleven? Hoe verwerk je bijvoorbeeld dood van een dierbare, eenzaamheid en gevaar? De mens is creatief en de schrijvers van deze verhalen zijn dat zeker. Zij schetsen overlevingsstrategieën van individuen in de meest uiteenlopende situaties. Janneke Heimweg, Ryanne Hijmans, Kristen Kamphuis, Ruth Koops van 't Jagt, Elisabeth Oosterling, Stefan van der Poel, Felix Poppelaars, Henk van Putten Berendsje Westra en Zoë Zernits werken of studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij stuurden hun werk in voor de verhalenwedstrijd van de Universiteitskrant. Deze bundel presenteert de tien beste verhalen. De jury verkoos deze inzendingen omdat ze mooi, sterk, veelbelovend, fris of soepel geschreven zijn. Tien mooie stukken van veelbelovende schrijftalenten verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.