Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Mensen tussen haakjes

Mensen tussen haakjes - M.G.M. de Groof - ISBN: 9789048414581
Prijs: € 16,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (22-09-2010)
Genre: Verhalenbundels
Boekenliefde.nl:
Mensen tussen haakjes op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Gedachten bewegen zich alle kanten op, als een eeuwig durende bron van energie. Zij bepalen hoe iemand zich voelt, zijn of haar leven vormgeeft en leidt. Realiteit hierin is voor iedere ‘denker’ persoonlijk en de perceptie en visie welke hieruit voortvloeien dus ook. Alles begint toch met gedachten? Zo ook dit boek...
De schrijfster gunt de lezer in dit relaas een inkijk in haar emoties en visies van het moment. Liefde, verdriet, vreugde, humor en herinneringen spelen hierin allemaal een rol en wisselen elkaar af. Hierdoor wordt men, als het ware, ongemerkt meegesleept op deze reis door haar gedachtewereld.

Details

Titel: Mensen tussen haakjes
auteur: M.G.M. de Groof
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Lecturium B.V.
Publicatiedatum: 22-09-2010
NUR: Verhalenbundels
Afmetingen: 205 x 145 x 9
Gewicht: 138 gr
ISBN/ISBN13: 9789048414581
Intern nummer: 16993586

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 07-10-2010   geschreven door  Maurice
Het boek is heel specifiek geschreven. De schrijfster gaat, lijkt het, al freewheelend, door haar gedachten heen en al heeft de ene gedachte geen directe samenhang met de andere gedachte, toch lijkt het door synchroniteit alsof dit wel zo is en wordt het nergens vervelend.
Het is boeiend, mooi, ontroerend en doorspekt met droge humor, maar in zijn geheel vooral oprecht. Een aanbeveling waard.
 21-11-2010   geschreven door  Monique
'mensen tussen haakjes'; dit boek maakt je aan het lachen door alle herkenbare dingen in de soms simpele dingen. De schrijfster neemt je mee in haar rijk gevulde gedachtenwereld en dat doet ze met veel humor. Haar gedachtenwereld vol gebeurtenissen, ervaringen, wijsheden en eigen visie werkt als een spiegel voor jezelf en laat je weer even stil staan bij eigen gedachten, herinneringen, ervaringen en kijk op het leven. Het is een bijzonder leuke reis door een wereld van gedachten, alleen net even iets anders. Veel leesplezier!

Extra informatie

Mensen tussen haakjes

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.