Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

INPAKKEN EN WEGWEZEN 2013

INPAKKEN EN WEGWEZEN 2013 - ISBN: 9789025440459
Prijs: € 7,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (25-05-2013)
Genre: Verhalenbundels
Boekenliefde.nl:
INPAKKEN EN WEGWEZEN 2013 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Voor wie verlangt naar zinderende middagen en zwoele zomeravonden aan stranden in den vreemde, voor wie aan de vaderlandse moessons wil ontspannen is er hier weer de jaarlijkse zomerbundel vol spannende, amusante, intrigerende en meeslepende verhalen.
In deze editie treft u verhalen aan van onder anderen A.H.J. Dautzenberg, Yvonne Kroonenberg, Anton Valens, Christine Otten, Vonne van der Meer, Dimitri Verhulst, Joubert Pignon, Nico Dijkshoorn, Midas Dekkers, Rob van Essen, Hanna Bervoets, Nelleke Noordervliet.

Details

Titel: INPAKKEN EN WEGWEZEN 2013
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum: 25-05-2013
NUR: Verhalenbundels
Afmetingen: 202 x 126 x 9
Gewicht: 112 gr
ISBN/ISBN13: 9789025440459
Intern nummer: 23824537

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 18-07-2013   geschreven door  Patrick Vandendaele
De jaarlijkse editie waar we naar uitkijken, en dat steeds een plaats krijgt in de reiskoffer, als een hebbedingetje waar je met afwisseling kan genieten van de kunde van een aantal bekende en te ontdekken auteurs. Deze bundeltjes hebben de kracht om het kortverhaal tot een kunst te verheffen. Het is ondertussen voor de kenners een vast gegeven… Elk jaar opnieuw vinden we dit boekje, waarin we de nodige ‘voer’ krijgen om op een leuke manier lectuur voor de reiskoffer te hebben. Inpakken & wegwezen heeft de afgelopen jaren bewezen een geliefd vakantieboek te zijn. Wie gaat er nog op vakantie zonder de verzameling verhalen zonder bijzondere pretentie, dan wel die om de lezer te vermaken met korte en leuke verhalen. Grote en minder bekende namen, maar in elk geval van de hand van auteurs die ervaring hebben en dit op een prettige wijze weten te brengen. En het is weer niet anders dan de vorige jaren, wanneer je naar de namen kijkt. Leuk en ontspannend. Verhaaltjes van niet minder dan Hanna Bervoets, Mirjam Boelsums, Mirjam Brandenburg, AHJ Dautzenberg, Midas Dekkers, Nico Dijkshoorn, Rob van Essen, Annemarie de Gee, Oek de Jong, Yvonne Kroonenberg, Nelleke Noordervliet, Joubert Pignon, Philip Snijder, Anton Valens, LH Wiener. Deze schrijven regelmatig een verhaal voor deze zomerbundel van Contact. Elk jaar heeft u met deze bundel weer veel leesplezier voor weinig geld.

Extra informatie

Inpakken en wegwezen 2013

Recensie

Voor wie verlangt naar zinderende middagen en zwoele zomeravonden aan stranden in den vreemde, voor wie aan de vaderlandse moessons wil ontspannen is er hier weer de jaarlijkse zomerbundel vol spannende, amusante, intrigerende en meeslepende verhalen. In deze editie treft u verhalen aan van onder anderen A.H.J. Dautzenberg, Yvonne Kroonenberg, Anton Valens, Christine Otten, Vonne van der Meer, Dimitri Verhulst, Joubert Pignon, Nico Dijkshoorn, Midas Dekkers, Rob van Essen, Hanna Bervoets, Nelleke Noordervliet.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.