Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Grootse golven

Grootse golven - Desiree Lageweg; Desiree Lageweg - ISBN: 9789462031227
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (22-09-2012)
Genre: Verhalenbundels
Boekenliefde.nl:
Grootse golven op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De bevriende veertigers in het zuiden van het land lijken hun leven eindelijk op orde te hebben en beleven maffe dingen. Een nieuwe bewoner in de fraaie villawijk gooit roet in het eten. Blijven zij voor altijd samen?

Trefwoorden: partnerruil, pittige liefde, vriendschap, succes, luxe jachten en champagne!

Grappig vervolg van de roman Als de rust weerkeert dan is er liefde! Romantische fictie waarin diepgang en luchtigheid elkaar afwisselen.

Details

Titel: Grootse golven
auteur: Desiree Lageweg; Desiree Lageweg
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Boekenbent, Uitgeverij
Publicatiedatum: 22-09-2012
NUR: Verhalenbundels
Afmetingen: 210 x 145 x 21
Gewicht: 346 gr
ISBN/ISBN13: 9789462031227
Intern nummer: 23620245

Extra informatie

Grootse golven

Recensie

Grootse golven is het vervolg van Als de rust weerkeert dan is er... Liefde! De drie stellen wonen inmiddels ruim een jaar in de Somerville. Ze proberen volop van het leven te genieten. Totdat een merkwaardig figuur in de buurt komt wonen. Wie is het eigenlijk? Wat is er aan de hand met de kat van Pieter en Carmen? Waarom blijft Carmen zo lang weg tijdens de gezamenlijke vaartocht? Wie haalt haar terug? Kan Kim de drukte nog aan in de salon? Gaan Roel en Kim ooit trouwen na al die toestanden in hun leven, vinden zij een manier om de relatie te redden? En hoe zit het met Paul en Shanice? Gaat het wel zo goed met hun huwelijk, nu Shanice steeds bekender aan het worden is? Is het echt Paul die Shanice verrast tijdens een Bal Masqué? "De personages worden ijzersterk neergezet. Dit in tegenstelling tot de duistere, nieuwe buurtbewoner. Zijn rol blijft daardoor spannend en mysterieus tot het einde." M. de Vries "Net alsof je het zelf allemaal meemaakt, zelf in het verhaal zit, zo echt.” Lezeres Désirée Lageweg schreef al sinds kinderleeftijd korte verhalen. Ze schreef ook een non-fictie boek over gehoorverlies. Net als het personage, Shanice, is ze bekend met fibromyalgie. Deze fictieve roman voert je naar een andere wereld. Een wereld van weelde, genot, jaloezie en bizarre situaties. Humor en romantiek. www.desireelageweg.nl

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.