Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Desnoods met harde hand

verhalen

Desnoods met harde hand - John Toxopeus - ISBN: 9789078905646
Prijs: € 17,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (01-02-2014)
Genre: Verhalenbundels
Boekenliefde.nl:
Desnoods met harde hand op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een boer verorbert het schilderij waarop zijn geliefde staat afgebeeld; een vrouw neemt wraak op een priester met aambeien; een man brengt de hond van zijn vriendin tot razernij.

De beklemmende, soms bizarre verhalen in deze bundel gaan over mensen die in hun leven opgesloten zitten met ogenschijnlijk alledaagse problemen van verschillende aard: relaties, seks, werk, ruzies en opvoeding. Maar de personages hebben een overeenkomst: ze zijn geknakt en gebarsten; staan op het punt in scherven te vallen. Wat er precies gebeurt is hierbij ondergeschikt aan waarom het gebeurt. Tussen de verhalen onderling ontstaan gaandeweg steeds meer verbanden, waarbij de hoofdpersonen bekenden van elkaar blijken te zijn. Maar of dat hen een vluchtweg zal bieden…?

John Toxopeus (1946) studeerde psychologie en was lange tijd werkzaam als vakbondsbestuurder. Hij publiceerde onder andere in De Brakke Hond, Parmentier, Passionate Magazine en Tirade.

Details

Titel: Desnoods met harde hand
auteur: John Toxopeus
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 01-02-2014
NUR: Verhalenbundels
Gewicht: 237 gr
ISBN/ISBN13: 9789078905646
Intern nummer: 23762525

Extra informatie

Desnoods met harde hand

Recensie

Een boer verorbert het schilderij waarop zijn geliefde staat afgebeeld; een vrouw neemt wraak op een priester met aambeien; een man brengt de hond van zijn vriendin tot razernij. De beklemmende, soms bizarre verhalen in deze bundel gaan over mensen die in hun leven opgesloten zitten met ogenschijnlijk alledaagse problemen van verschillende aard: relaties, seks, werk, ruzies en opvoeding. Maar de personages hebben een overeenkomst: ze zijn geknakt en gebarsten; staan op het punt in scherven te vallen. Wat er precies gebeurt is hierbij ondergeschikt aan waarom het gebeurt. Tussen de verhalen onderling ontstaan gaandeweg steeds meer verbanden, waarbij de hoofdpersonen bekenden van elkaar blijken te zijn. Maar of dat hen een vluchtweg zal bieden…? John Toxopeus (1946) studeerde psychologie en was lange tijd werkzaam als vakbondsbestuurder. Hij publiceerde onder andere in De Brakke Hond, Parmentier, Passionate Magazine en Tirade.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.