Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De kracht van positief

hartversterkende verhalen van en over gewone mensen die een positieve draai aan hun leven hebben gegeven

De kracht van positief - Wijnand van de Meeberg; Linda Holla; Roel Koedijker - ISBN: 9789085483823
Prijs: € 12,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (19-02-2014)
Genre: Verhalenbundels
Boekenliefde.nl:
De kracht van positief op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De Kracht van Positief, hartversterkende verhalen van en over 'gewone' mensen die een positieve draai aan hun leven hebben gegeven.

Positief denken/doen/zijn is een prachtig middel om jezelf gezonder en gelukkiger te maken. Gebruik de 'kracht van positief' om meer voldoening te halen uit je leven, om relaties te verstevigen, tegenslag te overwinnen en met volle overtuiging nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De Kracht van Positief, een bundel boordevol praktische verhalen met inspirerende voorbeelden, tips en adviezen voor een beter leven.

Alle verhalen komen recht uit het hart van de auteurs en zijn met gevoel geschreven, op basis van de volgende uitgangspunten:
- de eerste stap is om te beginnen van jezelf te houden en te beseffen dat je zelf vaak je grootste tegenstander bent;
- geen woorden, maar daden: verandering van gedrag is de sleutel tot succes;
- doorzettingsvermogen telt: de aanhouder wint;
- dankbaarheid: tel je zegeningen en prijs je gelukkig met wat je bent of hebt;
- vrijgevigheid: maakt het leven waard om te leven;
- geloof in jezelf en maak je dromen waar;
- kijk hoe anderen het doen, ga uit van het positieve en overwin je vermeende angsten en de door jezelf opgelegde beperkingen!

De Kracht van Positief is de eerste uitgave binnen de community Oplader voor de Geest, een initiatief van GigaBoek in samenwerking met collega-uitgeverijen Kirjaboek en Calbona.
Blijf positief en laat je inspireren door de gratis nieuwsbrief op

www.opladervoordegeest.nl

Details

Titel: De kracht van positief
auteur: Wijnand van de Meeberg; Linda Holla; Roel Koedijker
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 288
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 19-02-2014
NUR: Verhalenbundels
Gewicht: 296 gr
ISBN/ISBN13: 9789085483823
Intern nummer: 26058275

Extra informatie

Oplader voor de Geest De kracht van positief

Recensie

De Kracht van Positief, hartversterkende verhalen van en over 'gewone' mensen die een positieve draai aan hun leven hebben gegeven. Positief denken/doen/zijn is een prachtig middel om jezelf gezonder en gelukkiger te maken. Gebruik de 'kracht van positief' om meer voldoening te halen uit je leven, om relaties te verstevigen, tegenslag te overwinnen en met volle overtuiging nieuwe uitdagingen aan te gaan. De Kracht van Positief, een bundel boordevol praktische verhalen met inspirerende voorbeelden, tips en adviezen voor een beter leven. Alle verhalen komen recht uit het hart van de auteurs en zijn met gevoel geschreven, op basis van de volgende uitgangspunten: - de eerste stap is om te beginnen van jezelf te houden en te beseffen dat je zelf vaak je grootste tegenstander bent; - geen woorden, maar daden: verandering van gedrag is de sleutel tot succes; - doorzettingsvermogen telt: de aanhouder wint; - dankbaarheid: tel je zegeningen en prijs je gelukkig met wat je bent of hebt; - vrijgevigheid: maakt het leven waard om te leven; - geloof in jezelf en maak je dromen waar; - kijk hoe anderen het doen, ga uit van het positieve en overwin je vermeende angsten en de door jezelf opgelegde beperkingen! De Kracht van Positief is de eerste uitgave binnen de community Oplader voor de Geest, een initiatief van GigaBoek in samenwerking met collega-uitgeverijen Kirjaboek en Calbona. Blijf positief en laat je inspireren door de gratis nieuwsbrief op www.opladervoordegeest.nl

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.