Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De Kamerplant

Dames in Nood halfjaar-madiwodo, ed. jun 2014 - jan 2015

De Kamerplant - Ferdi Bechtold - ISBN: 9789402117837
Prijs: € 15,75 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (10-04-2014)
Genre: Verhalenbundels
Boekenliefde.nl:
De Kamerplant op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Jessica verschijnt voor een pitch in het atelier van een kunstenaar, maar deze verloopt niet helemaal naar wens. Er ontstaat irritatie en een psychologisch spelletje ontvouwt zich, waarbij Jessica en de klant elkaar verbaal proberen te overtroeven. Wat er precies gebeurt is aan de lezer om te beoordelen. Zal het alsnog komen tot een vruchtbare samenwerking tussen Jessica en de klant?

Daarnaast is het humoristische verhaal â De Kamerplantâ   van Ferdi Bechtold de eerste editie van de Dames in Nood halfjaar-madiwodo, een halfjaarlijkse agenda, voor de periode juni 2014 â januari 2015. Een literair kort verhaal gecombineerd met een handzame agenda, voor de fervente multi-taskers onder ons, die tenslotte te drukbezet zijn om zomaar een boekje te lezen. Het boek bevat daarnaast 29 afbeeldingen en enkele (handige) tips.

Je bespaart op deze manier niet alleen geld, maar ook zeker een dag tijd per week!

Ferdi Bechtold (1968) debuteerde in 2013 met de novelle â Een zeeheld aan lager walâ  . Eerder was hij onder andere actief als bedrijfsjournalist, redacteur en medewerker public relations en voorlichting.

Details

Titel: De Kamerplant
auteur: Ferdi Bechtold
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 90
Uitgever: Brave New Books
Publicatiedatum: 10-04-2014
NUR: Verhalenbundels
Afmetingen: 235 x 155 x 8
Gewicht: 167 gr
ISBN/ISBN13: 9789402117837
Intern nummer: 26792977

Extra informatie

De Kamerplant

Recensie

Jessica verschijnt voor een pitch in het atelier van een kunstenaar, maar deze verloopt niet helemaal naar wens. Er ontstaat irritatie en een psychologisch spelletje ontvouwt zich, waarbij Jessica en de klant elkaar verbaal proberen te overtroeven. Wat er precies gebeurt is aan de lezer om te beoordelen. Zal het alsnog komen tot een vruchtbare samenwerking tussen Jessica en de klant? Daarnaast is het humoristische verhaal “De Kamerplant” van Ferdi Bechtold de eerste editie van de Dames in Nood halfjaar-madiwodo, een halfjaarlijkse agenda, voor de periode juni 2014 – januari 2015. Een literair kort verhaal gecombineerd met een handzame agenda, voor de fervente multi-taskers onder ons, die tenslotte te drukbezet zijn om zomaar een boekje te lezen. Het boek bevat daarnaast 29 afbeeldingen en enkele (handige) tips. Je bespaart op deze manier niet alleen geld, maar ook zeker een dag tijd per week! Ferdi Bechtold (1968) debuteerde in 2013 met de novelle “Een zeeheld aan lager wal”. Eerder was hij onder andere actief als bedrijfsjournalist, redacteur en medewerker public relations en voorlichting.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.