Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De andere kant

De andere kant - ISBN: 9789054522577
Prijs: € 9,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (04-04-2012)
Genre: Verhalenbundels
Boekenliefde.nl:
De andere kant op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Bevat de tien beste verhalen van een wedstrijd uitgeschreven door de Universiteitskrant Groningen.

Flaptekst
Shane Day, Wilbert Elting, Derk Fangman, Vinnie Ko, Thereza Langeler, Thomas Mook, Marko Pol, Marloes Robijn, Jan Visser en Zoë Zernitz. Tien mensen, die studeren en werken aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Zij zijn de schrijvers van De Andere Kant . Bijna tachtig verhalen werden ingestuurd in het kader van de succesvolle verhalenwedstrijd van de Universiteitskrant en het Representatiefonds van de RUG. Deze tien werden er door de jury uitgepikt. Omdat ze mooi, sterk, veelbelovend, fris of soepel geschreven zijn. En allemaal zeer de moeite waard.

Dit gezamenlijk debuut zet de toon en is een inspiratie voor hun toekomst. Want schrijver worden, dat willen ze bijna allemaal wel.

Details

Titel: De andere kant
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Passage, Uitgeverij
Publicatiedatum: 04-04-2012
NUR: Verhalenbundels
Afmetingen: 201 x 126 x 9
Gewicht: 104 gr
ISBN/ISBN13: 9789054522577
Intern nummer: 21109870

Extra informatie

De andere kant

Recensie

Bevat de tien beste verhalen van een wedstrijd uitgeschreven door de Universiteitskrant Groningen. Flaptekst Shane Day, Wilbert Elting, Derk Fangman, Vinnie Ko, Thereza Langeler, Thomas Mook, Marko Pol, Marloes Robijn, Jan Visser en Zoë Zernitz. Tien mensen, die studeren en werken aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij zijn de schrijvers van De Andere Kant . Bijna tachtig verhalen werden ingestuurd in het kader van de succesvolle verhalenwedstrijd van de Universiteitskrant en het Representatiefonds van de RUG. Deze tien werden er door de jury uitgepikt. Omdat ze mooi, sterk, veelbelovend, fris of soepel geschreven zijn. En allemaal zeer de moeite waard. Dit gezamenlijk debuut zet de toon en is een inspiratie voor hun toekomst. Want schrijver worden, dat willen ze bijna allemaal wel.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.