Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Bikiniseizoen

en andere sores van de moderne vrouw

Bikiniseizoen - Rosa Timmer - ISBN: 9789054522812
Prijs: € 12,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (26-11-2013)
Genre: Verhalenbundels
Boekenliefde.nl:
Bikiniseizoen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Rosa Timmer schrijft columns, scherp en geruchtmakend. Eerder deed ze dat over het studentenleven (verschenen in Allemansvriend), inmiddels is ze een stap verder. In Bikiniseizoen en andere sores van de moderne vrouw bundelen we de beste columns uit haar wekelijks rubriek in het Dagblad van het Noorden.

Op humoristische wijze komen verschillende onderwerpen aan de orde. Als je als jong stel een bed koopt, wil je dat ook nog wel op wat anders testen dan slaapgemak. Van een rijinstructeur verwacht je toch wel wat tactische omgang met iemand die net begint. Verder beschrijft Timmer de enerverende familiedag van haar schoonfamilie, de stress die je krijgt van vroegboekkorting of van het kopen van een bikini. En waarom kijken mannen wel zo naar borsten, maar zeggen ze er nooit wat over?

Samenwonen, een rijbewijs halen en intussen moet er ook nog afgestudeerd worden: met de haar bekende, soms venijnige pen beschrijft Rosa Timmer haar nieuwe levensfase. Ze neemt geen blad voor de mond, hetgeen haar maakt tot de columnist over wie bij de krant de meeste opmerkingen binnenkomen. Maar ze spaart zichzelf ook niet.

Bikiniseizoen en andere sores van de moderne vrouw is een bijzonder grappig boek voor de hedendaagse vrouw, hoe jong ze zich ook voelt.

Details

Titel: Bikiniseizoen
auteur: Rosa Timmer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Passage, Uitgeverij
Publicatiedatum: 26-11-2013
NUR: Verhalenbundels
Afmetingen: 201 x 126 x 9
Gewicht: 132 gr
ISBN/ISBN13: 9789054522812
Intern nummer: 24842383

Extra informatie

Bikiniseizoen

Recensie

Rosa Timmer schrijft columns, scherp en geruchtmakend. Eerder deed ze dat over het studentenleven (verschenen in Allemansvriend), inmiddels is ze een stap verder. In Bikiniseizoen en andere sores van de moderne vrouw bundelen we de beste columns uit haar wekelijks rubriek in het Dagblad van het Noorden. Op humoristische wijze komen verschillende onderwerpen aan de orde. Als je als jong stel een bed koopt, wil je dat ook nog wel op wat anders testen dan slaapgemak. Van een rijinstructeur verwacht je toch wel wat tactische omgang met iemand die net begint. Verder beschrijft Timmer de enerverende familiedag van haar schoonfamilie, de stress die je krijgt van vroegboekkorting of van het kopen van een bikini. En waarom kijken mannen wel zo naar borsten, maar zeggen ze er nooit wat over? Samenwonen, een rijbewijs halen en intussen moet er ook nog afgestudeerd worden: met de haar bekende, soms venijnige pen beschrijft Rosa Timmer haar nieuwe levensfase. Ze neemt geen blad voor de mond, hetgeen haar maakt tot de columnist over wie bij de krant de meeste opmerkingen binnenkomen. Maar ze spaart zichzelf ook niet. Bikiniseizoen en andere sores van de moderne vrouw is een bijzonder grappig boek voor de hedendaagse vrouw, hoe jong ze zich ook voelt.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.