Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De baas

de spannendste tour aller tijden

De baas - Monique Huijdink - ISBN: 9789046818848
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Paperback (07-05-2015)
Genre: True Crime
Boekenliefde.nl:
De baas op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Meervoudig Tour de France-winnaar Lance Armstrong en zijn eeuwige rivaal Jan Ullrich strijden hun strijd op het toneel van de Franse wegen in de zomer van 2003. Maar in het wielrennen is niets wat het lijkt. Terwijl de nietsvermoedende toeschouwer in extase is over de spannendste editie in lange tijd, manipuleren achter de schermen duistere machten de strijd in de Tour door chantage, sabotage, intimidatie en bedrog. Ook de media laten maar een deel zien van het echte verhaal.

Waarheid en fictie lopen door elkaar in De baas, dat leest als een thriller. Want wie heeft er nu de touwtjes in handen? Wie is er bij het complot betrokken? Zijn álle renners slechts pionnen in een vuil spel? Wat is de rol van de bond? Wat zijn de belangen van de Tourorganisatie? Stond de toeschouwer die Armstrong met zijn gele tasje ten val bracht toevallig langs de kant van de weg? En was het domme pech dat Beloki in de afdaling onderuitgleed? Kon Ullrich zijn val in de tijdrit voorkomen? Is de gele trui een moord waard?

Het complot achter de schermen van de Tour de France

Details

Titel: De baas
auteur: Monique Huijdink
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 288
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Publicatiedatum: 07-05-2015
NUR: True Crime
Afmetingen: 211 x 136 x 24
Gewicht: 364 gr
ISBN/ISBN13: 9789046818848
Intern nummer: 27880677

Biografie (woord)

De baas is het thrillerdebuut van journalist en wielerliefhebber M. Huijdink. Van deze auteur verscheen eerder in samenwerking met Anne Spapens Thuis voor de Tour.

Extra informatie

De baas

Recensie

Meervoudig Tour de France-winnaar Lance Armstrong en zijn eeuwige rivaal Jan Ullrich strijden hun strijd op het toneel van de Franse wegen in de zomer van 2003. Maar in het wielrennen is niets wat het lijkt. Terwijl de nietsvermoedende toeschouwer in extase is over de spannendste editie in lange tijd, manipuleren achter de schermen duistere machten de strijd in de Tour door chantage, sabotage, intimidatie en bedrog. Ook de media laten maar een deel zien van het echte verhaal. Waarheid en fictie lopen door elkaar in De baas, dat leest als een thriller. Want wie heeft er nu de touwtjes in handen? Wie is er bij het complot betrokken? Zijn álle renners slechts pionnen in een vuil spel? Wat is de rol van de bond? Wat zijn de belangen van de Tourorganisatie? Stond de toeschouwer die Armstrong met zijn gele tasje ten val bracht toevallig langs de kant van de weg? En was het domme pech dat Beloki in de afdaling onderuitgleed? Kon Ullrich zijn val in de tijdrit voorkomen? Is de gele trui een moord waard? Het complot achter de schermen van de Tour de France

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.