Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Koek en ei

Koek en ei - Ype Driessen - ISBN: 9789070060183
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (18-10-2012)
Genre: Strips voor algemeen publiek (8-80 jaar)
Boekenliefde.nl:
Koek en ei op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Wie bij fotostrips nog altijd denkt aan oubollige fotoromans uit de jaren '70, is zelf niet meer helemaal bij de tijd. Ype Driessen heeft het medium fotostrip aan de vergetelheid onttrokken en er een geheel eigen, humoristische draai aan gegeven. Hij maakt fotostrips voor de meest uiteenlopende bladen, sites en TV-programma's, maar werd vooral bekend met de autobiografische fotostrip Ype+Willem voor NRC Next.

Dit boek bundelt nieuwe avonturen van de lichtneurotische Ype en zijn nuchtere vriend Willem. Of ze nu bekvechten over verbrande pizza's, wanhopig op zoek zijn naar een internetverbinding of New York onveilig maken, de strips van Ype+Willem zijn altijd scherp, fris en heel herkenbaar.

Details

Titel: Koek en ei
auteur: Ype Driessen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 96
Uitgever: Strip2000 B.V.
Publicatiedatum: 18-10-2012
NUR: Strips voor algemeen publiek (8-80 jaar)
Afmetingen: 189 x 155 x 10
Gewicht: 217 gr
ISBN/ISBN13: 9789070060183
Intern nummer: 20792832

Extra informatie

Ype + Willem 4 Koek en ei

Recensie

Wie bij fotostrips nog altijd denkt aan oubollige fotoromans uit de jaren '70, is zelf niet meer helemaal bij de tijd. Ype Driessen heeft het medium fotostrip aan de vergetelheid onttrokken en er een geheel eigen, humoristische draai aan gegeven. Hij maakt fotostrips voor de meest uiteenlopende bladen, sites en TV-programma's, maar werd vooral bekend met de autobiografische fotostrip Ype+Willem voor NRC Next. Dit boek bundelt nieuwe avonturen van de lichtneurotische Ype en zijn nuchtere vriend Willem. Of ze nu bekvechten over verbrande pizza's, wanhopig op zoek zijn naar een internetverbinding of New York onveilig maken, de strips van Ype+Willem zijn altijd scherp, fris en heel herkenbaar.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.