Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Witte rozen

Witte rozen - Gerda van Wageningen - ISBN: 9789401902403
Prijs: € 15,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (16-09-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
Witte rozen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Topauteur Gerda van Wageningen schrijft over orgaandonatie in Witte rozen.

Robines tante is ernstig ziek en heeft een nieuwe nier nodig, bij voorkeur van een levende donor. De enige match in de familie lijkt Robine te zijn. Maar kan en wil ze dat? Ze hoopt ooit nog een gezin te stichten, een huis te kopen; kortom, haar eigen leven in te vullen. Aan de andere kant wordt ze door haar familie onder druk gezet om het leven van haar tante te redden. Ze staat voor een onmogelijke keuze.

In deze moderne roman gaat Gerda van Wageningen in op de vraag: als je voor de keuze komt te staan tussen een ander en jezelf, wat doe je dan? Witte rozen verkent dit ethische vraagstuk met in de hoofdrol een jonge vrouw in de bloei van haar leven, wat de keuze extra ingewikkeld maakt.

Details

Titel: Witte rozen
auteur: Gerda van Wageningen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 16-09-2014
NUR: Streek- en familieromans
Afmetingen: 223 x 150 x 22
Gewicht: 331 gr
ISBN/ISBN13: 9789401902403
Intern nummer: 26179997

Extra informatie

Witte rozen

Recensie

Topauteur Gerda van Wageningen schrijft over orgaandonatie in Witte rozen. Robines tante is ernstig ziek en heeft een nieuwe nier nodig, bij voorkeur van een levende donor. De enige match in de familie lijkt Robine te zijn. Maar kan en wil ze dat? Ze hoopt ooit nog een gezin te stichten, een huis te kopen; kortom, haar eigen leven in te vullen. Aan de andere kant wordt ze door haar familie onder druk gezet om het leven van haar tante te redden. Ze staat voor een onmogelijke keuze. In deze moderne roman gaat Gerda van Wageningen in op de vraag: als je voor de keuze komt te staan tussen een ander en jezelf, wat doe je dan? Witte rozen verkent dit ethische vraagstuk met in de hoofdrol een jonge vrouw in de bloei van haar leven, wat de keuze extra ingewikkeld maakt.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.