Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Wees mijn gast, speelman!

grote letter uitgave

Wees mijn gast, speelman! - Leni Saris; Lenie Saris - ISBN: 9789461012401
Prijs: € 22,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (08-09-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
Wees mijn gast, speelman! op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Xenia Cornet wil eigenlijk niet aan de slag in het familiehotel in Locarno, maar net als haar ouders, broers en verloofde, Jason Bélard, ontkomt ze er niet aan. Het valt haar allemaal niet gemakkelijk, zeker als de rijke nietsnu Sven Holtrop haar blijft achtervolgen met verzoeken om met hem uit te gaan. Xenia wijst hem keurig af, hoewel haar relatie met Jason er meer één is tussen broer en zus dan tussen geliefden. Dan arriveert Symon Thomson in hotel Cornet. Dat is het startsein van een reeks gebeurtenissen, die Xenia uiteindelijk de ware liefde zal opleveren.

Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Uiteindelijk schreef zij meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht. Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Details

Titel: Wees mijn gast, speelman!
auteur: Leni Saris; Lenie Saris
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 310
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 08-09-2014
NUR: Streek- en familieromans
Gewicht: 614 gr
ISBN/ISBN13: 9789461012401
Intern nummer: 27103689

Extra informatie

Wees mijn gast, speelman! - grote letter uitgave

Recensie

Xenia Cornet wil eigenlijk niet aan de slag in het familiehotel in Locarno, maar net als haar ouders, broers en verloofde, Jason Bélard, ontkomt ze er niet aan. Het valt haar allemaal niet gemakkelijk, zeker als de rijke nietsnu Sven Holtrop haar blijft achtervolgen met verzoeken om met hem uit te gaan. Xenia wijst hem keurig af, hoewel haar relatie met Jason er meer één is tussen broer en zus dan tussen geliefden. Dan arriveert Symon Thomson in hotel Cornet. Dat is het startsein van een reeks gebeurtenissen, die Xenia uiteindelijk de ware liefde zal opleveren. Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Uiteindelijk schreef zij meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht. Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.