Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Terug naar Terschelling

Terug naar Terschelling - Martin Scherstra - ISBN: 9789401906807
Prijs: € 16,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (16-06-2015)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
Terug naar Terschelling op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Terug naar Terschelling, een onvervalste familieroman van Martin Scherstra.

De volwassen zussen Bente, Doutzen en Famke zijn elk een andere kant op gegaan. De oudste runt met haar moeder een cranberrybedrijf op Terschelling, de middelste is samen met haar man geëmigreerd en de jongste telg woont bij haar vader op het vasteland. Als hun moeder Anna ziek wordt, komen de twee jongere zussen terug naar het eiland om te helpen in het bedrijf. Maar dat is niet de enige reden, want ieder blijkt ook een persoonlijke motivatie te hebben voor de terugkeer naar Terschelling.

De Friese schrijver Martin Scherstra is de leukste mannelijke familieromanauteur van Nederland. Hij publiceert al jaren romans onder het pseudoniem Mattie Scherstra-Lindeboom, maar met Terug naar Terschelling doet hij zijn masker definitief af. Ook mannen kunnen familieromans schrijven, en Martin Scherstra zelfs als de beste!

Details

Titel: Terug naar Terschelling
auteur: Martin Scherstra
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 3
Aantal pagina's: 240
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 16-06-2015
NUR: Streek- en familieromans
Afmetingen: 211 x 141 x 20
Gewicht: 309 gr
ISBN/ISBN13: 9789401906807
Intern nummer: 30520259

Extra informatie

Terug naar Terschelling

Recensie

Terug naar Terschelling, een onvervalste familieroman van Martin Scherstra. De volwassen zussen Bente, Doutzen en Famke zijn elk een andere kant op gegaan. De oudste runt met haar moeder een cranberrybedrijf op Terschelling, de middelste is samen met haar man geëmigreerd en de jongste telg woont bij haar vader op het vasteland. Als hun moeder Anna ziek wordt, komen de twee jongere zussen terug naar het eiland om te helpen in het bedrijf. Maar dat is niet de enige reden, want ieder blijkt ook een persoonlijke motivatie te hebben voor de terugkeer naar Terschelling. De Friese schrijver Martin Scherstra is de leukste mannelijke familieromanauteur van Nederland. Hij publiceert al jaren romans onder het pseudoniem Mattie Scherstra-Lindeboom, maar met Terug naar Terschelling doet hij zijn masker definitief af. Ook mannen kunnen familieromans schrijven, en Martin Scherstra zelfs als de beste!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.