Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Over de streep

Over de streep - Johanne A. van Archem - ISBN: 9789401902441
Prijs: € 14,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (17-06-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
Over de streep op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Over de streep, een historische streekroman van Johanne A. van Archem.

Zodra ze voor het altaar staan, zegt haar aanstaande 'nee'. Dat komt Rica wel goed uit, want ze wilde toch al niet met hem trouwen. De enige reden waarom ze ermee instemde, is dat het voor een dochter slim is om 'omhoog te trouwen'. Maar haar aanstaande heeft een slechte reputatie en als hij die waarmaakt door haar voor het altaar te laten staan, neemt ook zij de benen. Reken maar niet dat ze nog met hem trouwt!

Als geen ander weet Johanne A. van Archem de sfeer en gebruiken van vroeger te vertalen naar een roman van nu. Zij is fulltime schrijfster van al meer dan twintig boeken en doet stamboomonderzoek. Over de streep is een onvervalste Johanne A. van Archem, waarin historische feiten en vertelkracht samenkomen.

Details

Titel: Over de streep
auteur: Johanne A. van Archem
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 17-06-2014
NUR: Streek- en familieromans
Afmetingen: 223 x 148 x 21
Gewicht: 329 gr
ISBN/ISBN13: 9789401902441
Intern nummer: 26179999

Extra informatie

Over de streep

Recensie

Over de streep, een historische streekroman van Johanne A. van Archem. Zodra ze voor het altaar staan, zegt haar aanstaande 'nee'. Dat komt Rica wel goed uit, want ze wilde toch al niet met hem trouwen. De enige reden waarom ze ermee instemde, is dat het voor een dochter slim is om 'omhoog te trouwen'. Maar haar aanstaande heeft een slechte reputatie en als hij die waarmaakt door haar voor het altaar te laten staan, neemt ook zij de benen. Reken maar niet dat ze nog met hem trouwt! Als geen ander weet Johanne A. van Archem de sfeer en gebruiken van vroeger te vertalen naar een roman van nu. Zij is fulltime schrijfster van al meer dan twintig boeken en doet stamboomonderzoek. Over de streep is een onvervalste Johanne A. van Archem, waarin historische feiten en vertelkracht samenkomen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.