Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Onrustig hart

Onrustig hart - Gerda van Wageningen - ISBN: 9789059772076
Prijs: € 14,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (24-01-2012)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
Onrustig hart op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De komst van een suikerfabriek in Oud Beijerland in het jaar 1902 verandert veel in het dorp. Er komt werk! Maar er komen ook vreemde arbeiders in het
dorp wonen, die gewend zijn aan een ander geloof. Tot voor enkele jaren was de gemeenschap gesloten, gelegen op een eiland..

Nu er een brug naar de vaste wal is gekomen rijden er stoomtrams naar Rotterdam.Dit alles heeft natuurlijk grote gevolgen. Metje Huisman is blij als ze een dienstje krijgt bij een van de directeuren van de fabriek. Ze is onder de indruk van de welstand van haar werkgever, maar krijgt ook te maken met minder plezierige zaken. Haar vader vindt werk op de nieuwe fabriek, maar
als haar broer verliefd wordt op een meisje waar haar ouders fel op tegen zijn, ontstaan er ruzies! Kan zij haar eigen hart nog wel laten spreken?

Details

Titel: Onrustig hart
auteur: Gerda van Wageningen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 216
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 24-01-2012
NUR: Streek- en familieromans
Gewicht: 340 gr
ISBN/ISBN13: 9789059772076
Intern nummer: 18140796

Extra informatie

VCL-Serie Onrustig hart

Recensie

De komst van een suikerfabriek in Oud Beijerland in het jaar 1902 verandert veel in het dorp. Er komt werk! Maar er komen ook vreemde arbeiders in het dorp wonen, die gewend zijn aan een ander geloof. Tot voor enkele jaren was de gemeenschap gesloten, gelegen op een eiland.. Nu er een brug naar de vaste wal is gekomen rijden er stoomtrams naar Rotterdam.Dit alles heeft natuurlijk grote gevolgen. Metje Huisman is blij als ze een dienstje krijgt bij een van de directeuren van de fabriek. Ze is onder de indruk van de welstand van haar werkgever, maar krijgt ook te maken met minder plezierige zaken. Haar vader vindt werk op de nieuwe fabriek, maar als haar broer verliefd wordt op een meisje waar haar ouders fel op tegen zijn, ontstaan er ruzies! Kan zij haar eigen hart nog wel laten spreken?

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.