Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Nieske

Nieske - Jose Vriens; Henny Thijssing-Boer - ISBN: 9789401902496
Prijs: € 15,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (16-09-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
Nieske op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Nieske, een traditionele streekroman van José Vriens op basis van nagelaten materiaal Henny Thijssing-Boer.

Een paar dagen voor het huwelijk van Nieske met haar Bart gaat een kapitale boerderij in hun dorp in vlammen op. De eigenaar komt daarbij om het leven. Nieske merkt dat haar moeder onevenredig heftig reageert op dit nieuws en probeert erachter te komen waarom. Ze gaat graven in het verleden, waar ze dingen aantreft die ze misschien beter niet had kunnen weten.

Na haar overlijden in 2011 liet Henny Thijssing-Boer niet alleen een heleboel gepubliceerde romans na, maar ook een aantal onuitgewerkte ideeën. Met die schatkist aan ruw materiaal ging schrijfster José Vriens aan de slag zodat lezers alsnog kunnen genieten van nieuw werk van de grand lady van de streekroman! Het resultaat daarvan is Nieske, een roman die zich afspeelt op het platteland van Groningen. Nieske is het zelfstandig te lezen vervolg op Onthulling in de wind.

Details

Titel: Nieske
auteur: Jose Vriens; Henny Thijssing-Boer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 16-09-2014
NUR: Streek- en familieromans
Afmetingen: 223 x 150 x 22
Gewicht: 331 gr
ISBN/ISBN13: 9789401902496
Intern nummer: 26180001

Extra informatie

Nieske

Recensie

Nieske, een traditionele streekroman van José Vriens op basis van nagelaten materiaal Henny Thijssing-Boer. Een paar dagen voor het huwelijk van Nieske met haar Bart gaat een kapitale boerderij in hun dorp in vlammen op. De eigenaar komt daarbij om het leven. Nieske merkt dat haar moeder onevenredig heftig reageert op dit nieuws en probeert erachter te komen waarom. Ze gaat graven in het verleden, waar ze dingen aantreft die ze misschien beter niet had kunnen weten. Na haar overlijden in 2011 liet Henny Thijssing-Boer niet alleen een heleboel gepubliceerde romans na, maar ook een aantal onuitgewerkte ideeën. Met die schatkist aan ruw materiaal ging schrijfster José Vriens aan de slag zodat lezers alsnog kunnen genieten van nieuw werk van de grand lady van de streekroman! Het resultaat daarvan is Nieske, een roman die zich afspeelt op het platteland van Groningen. Nieske is het zelfstandig te lezen vervolg op Onthulling in de wind.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.