Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Mijn naam is Myrthe

grote letter uitgave

Mijn naam is Myrthe - Leni Saris; Lenie Saris - ISBN: 9789461012463
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (08-09-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
Mijn naam is Myrthe op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Myrthe is de eigenwijze dochter van een schrijversgezin met een hart, dat groot genoeg is om behalve voor eigen dochter, ook nog de zorgen voor vier weesjes op zich te nemen.
Maar een groot gezin vraagt een groot huis en juist de moeilijkheden rond de woning waarin de Van den Eijlders leven, zullen grote veranderingen in Myrthes leven brengen. Een ontmoeting met de jonge eigenaar van het huis, waarbij Myrthe haar tongetje niet in bedwang kan houden, maakt het er niet veel makkelijker op.
Veel moet er gebeuren voor de liefde tussen haar en Stefan ontluikt en tot bloei komt, maar dan breekt ook tevens een heerlijke, onbezorgde jeugd aan voor vier kinderen.

Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Uiteindelijk schreef zij meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht. Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Details

Titel: Mijn naam is Myrthe
auteur: Leni Saris; Lenie Saris
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 344
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 08-09-2014
NUR: Streek- en familieromans
Afmetingen: 238 x 170 x 31
Gewicht: 678 gr
ISBN/ISBN13: 9789461012463
Intern nummer: 27103701

Extra informatie

Mijn naam is Myrthe - grote letter uitgave

Recensie

Myrthe is de eigenwijze dochter van een schrijversgezin met een hart, dat groot genoeg is om behalve voor eigen dochter, ook nog de zorgen voor vier weesjes op zich te nemen. Maar een groot gezin vraagt een groot huis en juist de moeilijkheden rond de woning waarin de Van den Eijlders leven, zullen grote veranderingen in Myrthes leven brengen. Een ontmoeting met de jonge eigenaar van het huis, waarbij Myrthe haar tongetje niet in bedwang kan houden, maakt het er niet veel makkelijker op. Veel moet er gebeuren voor de liefde tussen haar en Stefan ontluikt en tot bloei komt, maar dan breekt ook tevens een heerlijke, onbezorgde jeugd aan voor vier kinderen. Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Uiteindelijk schreef zij meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht. Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.