Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Liefde moet groeien

Liefde moet groeien - Gerda van Wageningen - ISBN: 9789461012302
Prijs: € 29,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (28-08-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
Liefde moet groeien op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In haar dorp is Truuske Vermeulen de spil waarom het sociale werk draait. Ze heeft daar veel voldoening van, hoewel het ook heel erg moeilijk kan zijn.
Pas als er een vreemdeling in het dorp komt wonen die meer voor haar gaat betekenen dan enig ander menselijk wezen, beseft ze hoezeer ze door haar verplichtingen is gebonden. De natuurlijke drang om de stem van haar hart te volgen veroorzaakt een diep conflict in haar ziel.
Maar als de problemen worden opgelost blijkt ze te zijn gerijpt tot een volwassen vrouw. Samen met Mark weet ze dan dwars door alle moeilijkheden heen een diep geluk te vinden.

Gerda van Wageningen (1946) schreef in haar carrière meer dan 100 boeken en verkocht ruim 2,5 miljoen exemplaren. Ze is één van de meeste gelezen auteurs op dit
moment.
Uitgeverij Oorsprong brengt vier van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Details

Titel: Liefde moet groeien
auteur: Gerda van Wageningen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 352
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 28-08-2014
NUR: Streek- en familieromans
Gewicht: 688 gr
ISBN/ISBN13: 9789461012302
Intern nummer: 26896051

Extra informatie

Liefde moet groeien - grote letter uitgave

Recensie

In haar dorp is Truuske Vermeulen de spil waarom het sociale werk draait. Ze heeft daar veel voldoening van, hoewel het ook heel erg moeilijk kan zijn. Pas als er een vreemdeling in het dorp komt wonen die meer voor haar gaat betekenen dan enig ander menselijk wezen, beseft ze hoezeer ze door haar verplichtingen is gebonden. De natuurlijke drang om de stem van haar hart te volgen veroorzaakt een diep conflict in haar ziel. Maar als de problemen worden opgelost blijkt ze te zijn gerijpt tot een volwassen vrouw. Samen met Mark weet ze dan dwars door alle moeilijkheden heen een diep geluk te vinden. Gerda van Wageningen (1946) schreef in haar carrière meer dan 100 boeken en verkocht ruim 2,5 miljoen exemplaren. Ze is één van de meeste gelezen auteurs op dit moment. Uitgeverij Oorsprong brengt vier van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.