Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Licia zet door

Licia zet door - Lenie Saris; Leni Saris - ISBN: 9789461012319
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (28-08-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
Licia zet door op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Licia van Marle ziet plotseling haar onbezorgde leventje als een kaartenhuis in elkaar storten door de dood en het faillissement van haar vader. Licia vermant zich en neemt een baan als kindermeisje aan. Ze blijkt het werk goed aan te kunnen en ook zonder luxe leidt ze een prettig leven. Ze maakt nieuwe goede vrienden en vooral Frank, een neef van haar vriendin Yvonne, maakt veel indruk op haar. Licia gaat van hem houden, maar wil zelfstandig blijven. Ze zegt hem onverbloemd waar het op staat en dat lijkt funest voor hun relatie...

Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Uiteindelijk schreef zij meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht. Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Details

Titel: Licia zet door
auteur: Lenie Saris; Leni Saris
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 274
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 28-08-2014
NUR: Streek- en familieromans
Gewicht: 545 gr
ISBN/ISBN13: 9789461012319
Intern nummer: 26896053

Extra informatie

Licia zet door - grote letter uitgave

Recensie

Licia van Marle ziet plotseling haar onbezorgde leventje als een kaartenhuis in elkaar storten door de dood en het faillissement van haar vader. Licia vermant zich en neemt een baan als kindermeisje aan. Ze blijkt het werk goed aan te kunnen en ook zonder luxe leidt ze een prettig leven. Ze maakt nieuwe goede vrienden en vooral Frank, een neef van haar vriendin Yvonne, maakt veel indruk op haar. Licia gaat van hem houden, maar wil zelfstandig blijven. Ze zegt hem onverbloemd waar het op staat en dat lijkt funest voor hun relatie... Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Uiteindelijk schreef zij meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht. Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.