Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

En de akker werd geploegd

grote letter uitgave

En de akker werd geploegd - Henny Thijssing-Boer - ISBN: 9789461012395
Prijs: € 29,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (08-09-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
En de akker werd geploegd op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Als Gerard en Maaike trouwen hebben ze zich ingesteld op een gezin met kinderen. Vooral Maaike leeft er helemaal naar toe. Als zij echter maar niet zwanger blijkt te worden beseft zij zich dat haar leven waarschijnlijk niet zo zal verlopen als zij zich had voorgesteld. Maaike zit overdag alleen in het grote huis en weet zich vaak met haar tijd en energie geen raad; Gerard heeft, als bovenmeester van het dorpsschooltje, wel regelmatig kinderen om zich heen.
Maaike is gelukkig in staat vaak bij te springen in gezinssituaties waar hulp dringend gewenst is. Maar daarna staat ze dan altijd weer met lege handen.
Een streekroman met een verrassend slot, dat zich afspeelt op het Groningse platteland.
Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan.
Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Details

Titel: En de akker werd geploegd
auteur: Henny Thijssing-Boer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 414
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 08-09-2014
NUR: Streek- en familieromans
Afmetingen: 238 x 170 x 27
Gewicht: 862 gr
ISBN/ISBN13: 9789461012395
Intern nummer: 27103687

Extra informatie

En de akker werd geploegd - grote letter uitgave

Recensie

Als Gerard en Maaike trouwen hebben ze zich ingesteld op een gezin met kinderen. Vooral Maaike leeft er helemaal naar toe. Als zij echter maar niet zwanger blijkt te worden beseft zij zich dat haar leven waarschijnlijk niet zo zal verlopen als zij zich had voorgesteld. Maaike zit overdag alleen in het grote huis en weet zich vaak met haar tijd en energie geen raad; Gerard heeft, als bovenmeester van het dorpsschooltje, wel regelmatig kinderen om zich heen. Maaike is gelukkig in staat vaak bij te springen in gezinssituaties waar hulp dringend gewenst is. Maar daarna staat ze dan altijd weer met lege handen. Een streekroman met een verrassend slot, dat zich afspeelt op het Groningse platteland. Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan. Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.