Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Elsjes leven

Elsjes leven - Anke de Graaf - ISBN: 9789020534498
Prijs: € 15,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (25-11-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
Elsjes leven op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Elsje heeft samen met haar twee oudere broers een zorgeloze jeugd. Als ze haar uitzonderlijke tekentalent verder wil ontwikkelen, wordt ze hierin afgeremd door haar ouders, die niet willen dat hun dochter zich in de kunstenaarswereld begeeft. Als zij ook de liefdevolle vriendschap tussen Elsje en de oudere weduwnaar David verbieden, laat Elsje zich niet meer sturen en loopt ze weg van huis. Ze trouwt met David en verbreekt het contact met haar ouders en broers. Zal de band met haar familie ooit weer hersteld kunnen worden?

Anke de Graaf heeft talloze romans op haar naam staan. Deze populaire auteur schrijft romantische verhalen waarin familieverwikkelingen een grote rol spelen.

Details

Titel: Elsjes leven
auteur: Anke de Graaf
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 25-11-2014
NUR: Streek- en familieromans
Afmetingen: 211 x 139 x 19
Gewicht: 278 gr
ISBN/ISBN13: 9789020534498
Intern nummer: 27817825

Extra informatie

Elsjes leven

Recensie

Elsje heeft samen met haar twee oudere broers een zorgeloze jeugd. Als ze haar uitzonderlijke tekentalent verder wil ontwikkelen, wordt ze hierin afgeremd door haar ouders, die niet willen dat hun dochter zich in de kunstenaarswereld begeeft. Als zij ook de liefdevolle vriendschap tussen Elsje en de oudere weduwnaar David verbieden, laat Elsje zich niet meer sturen en loopt ze weg van huis. Ze trouwt met David en verbreekt het contact met haar ouders en broers. Zal de band met haar familie ooit weer hersteld kunnen worden? Anke de Graaf heeft talloze romans op haar naam staan. Deze populaire auteur schrijft romantische verhalen waarin familieverwikkelingen een grote rol spelen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.