Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Een sleutel als geschenk

Een sleutel als geschenk - Henny Thijssing-Boer - ISBN: 9789461012333
Prijs: € 29,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (28-08-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
Een sleutel als geschenk op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Op haar sterfbed vraagt Gonne Riekerink haar huisarts Winfried Beekmeijer om voor haar dochtertje Janienke te zorgen. Hij belooft het haar en wanneer Gonne sterft, vertrekt Janienke naar 'Het Haoverklaoverd', een prachtige herenboerderij in het Groningse land. Het wordt een moeilijke tijd voor Janienke totdat ze Daan Mylanus leert kennen. Ze wordt verliefd op hem, maar Jaap Scheltema wil graag met haar trouwen. Kan Janienke kiezen tussen haar hart en haar verstand?

Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan.
Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Details

Titel: Een sleutel als geschenk
auteur: Henny Thijssing-Boer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 378
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 28-08-2014
NUR: Streek- en familieromans
Gewicht: 741 gr
ISBN/ISBN13: 9789461012333
Intern nummer: 26896057

Extra informatie

Een sleutel als geschenk - grote letter uitgave

Recensie

Op haar sterfbed vraagt Gonne Riekerink haar huisarts Winfried Beekmeijer om voor haar dochtertje Janienke te zorgen. Hij belooft het haar en wanneer Gonne sterft, vertrekt Janienke naar 'Het Haoverklaoverd', een prachtige herenboerderij in het Groningse land. Het wordt een moeilijke tijd voor Janienke totdat ze Daan Mylanus leert kennen. Ze wordt verliefd op hem, maar Jaap Scheltema wil graag met haar trouwen. Kan Janienke kiezen tussen haar hart en haar verstand? Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan. Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.