Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De vrouw die mij gegeven werd

grote letter uitgave

De vrouw die mij gegeven werd - Henny Thijssing-Boer - ISBN: 9789461012234
Prijs: € 32,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (07-07-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
De vrouw die mij gegeven werd op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Alle waarschuwingen ten spijt volgt de vrolijke Remke de liefde van haar hart en trouwt met de al wat oudere weduwnaar Duurt Dekker. Al heel gauw ondervindt ze dat ze de voorspelde tegenwerking van haar schoonmoeder heeft onderschat. De oudere boerin was fel gekant tegen een huwelijk van haar zoon met de dochter van een keuterboertje, maar heeft het niet kunnen verhinderen. Ze intrigeert op zo'n sluwe manier dat Remke ondanks zichzelf gaat twijfelen aan Duurts liefde. Dan zal moeten blijken hoe hecht hun band is. Zal de voortdurende tegenwerking van haar schoonmoeder in hun huwelijk blijvende schade aanrichten?

Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan.
Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Details

Titel: De vrouw die mij gegeven werd
auteur: Henny Thijssing-Boer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 398
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 07-07-2014
NUR: Streek- en familieromans
Afmetingen: 240 x 170 x 35
Gewicht: 796 gr
ISBN/ISBN13: 9789461012234
Intern nummer: 26645221

Extra informatie

De vrouw die mij gegeven werd - grote letter uitgave

Recensie

Alle waarschuwingen ten spijt volgt de vrolijke Remke de liefde van haar hart en trouwt met de al wat oudere weduwnaar Duurt Dekker. Al heel gauw ondervindt ze dat ze de voorspelde tegenwerking van haar schoonmoeder heeft onderschat. De oudere boerin was fel gekant tegen een huwelijk van haar zoon met de dochter van een keuterboertje, maar heeft het niet kunnen verhinderen. Ze intrigeert op zo'n sluwe manier dat Remke ondanks zichzelf gaat twijfelen aan Duurts liefde. Dan zal moeten blijken hoe hecht hun band is. Zal de voortdurende tegenwerking van haar schoonmoeder in hun huwelijk blijvende schade aanrichten? Henny ¬Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren '90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan. Uitgeverij Oorsprong brengt vijftien van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.