Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De tocht naar het licht

grote letter uitgave

De tocht naar het licht - Leni Saris; Lenie Saris - ISBN: 9789461012241
Prijs: € 34,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (07-07-2014)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
De tocht naar het licht op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Karin is een jonge vrouw met een uitzonderlijk muzikaal talent. Ze heeft echter een moeilijk karakter. Haar eigengereidheid is er ook het gevolg van dat ze het conservatorium moet verlaten. Haar laatste kans iets in de muziek te bereiken, vormen de lessen van een beroemde violist in Parijs. Maar met haar leraar Richard komt ze tot conflicten. Dan slaat het noodlot toe. Door een val wordt Karin blind. Alles lijkt verloren. Maar dan blijkt er voor Karin nog een grote toekomst in het verschiet te liggen...

Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Uiteindelijk schreef zij meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht. Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Details

Titel: De tocht naar het licht
auteur: Leni Saris; Lenie Saris
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 418
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 07-07-2014
NUR: Streek- en familieromans
Afmetingen: 240 x 170 x 27
Gewicht: 872 gr
ISBN/ISBN13: 9789461012241
Intern nummer: 26645223

Extra informatie

De tocht naar het licht - grote letter uitgave

Recensie

Karin is een jonge vrouw met een uitzonderlijk muzikaal talent. Ze heeft echter een moeilijk karakter. Haar eigengereidheid is er ook het gevolg van dat ze het conservatorium moet verlaten. Haar laatste kans iets in de muziek te bereiken, vormen de lessen van een beroemde violist in Parijs. Maar met haar leraar Richard komt ze tot conflicten. Dan slaat het noodlot toe. Door een val wordt Karin blind. Alles lijkt verloren. Maar dan blijkt er voor Karin nog een grote toekomst in het verschiet te liggen... Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Uiteindelijk schreef zij meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht. Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.