Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Als de rust weerkeert dan is er... Liefde!

Als de rust weerkeert dan is er... Liefde! - Desiree Lageweg - ISBN: 9789085703778
Prijs: € 15,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (01-03-2011)
Genre: Streek- en familieromans
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een aantal mensen van rond de veertig, die in de chique nieuwbouwwijk zijn komen wonen, hebben ooit eens een traumatische gebeurtenis meegemaakt in hun leven. Als de rust weerkeert, na de verhuizing, komt alles naar boven.
Wat ze vooral willen en proberen is vooruit komen en vooruit kijken in het leven ondanks ziekten, handicaps, ongelukken en vele teleurstellingen. Zelfs nadat de zoon van Roel en Kim overlijd.
Ze krijgen daardoor een speciale band met elkaar, hebben serieuze gesprekken en beleven het een na het ander.
Vanaf de buitenkant gezien lijkt alles op rolletjes te lopen, ze zien er fantastisch uit en hebben het in materieel opzicht erg goed.
Het is vooral schone schijn, glamour, verlangen, dromen waarmaken, doorgaan, in jezelf en in anderen geloven en (zelf-) acceptatie.

Details

Titel: Als de rust weerkeert dan is er... Liefde!
auteur: Desiree Lageweg
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 309
Uitgever: Boekenbent, Uitgeverij
Publicatiedatum: 2011-03-01
NUR: Streek- en familieromans
Afmetingen: 210 x 148 x 27
Gewicht: 451 gr
ISBN/ISBN13: 9789085703778
Intern nummer: 17939888

Extra informatie

Als de rust weerkeert dan is er... Liefde!

Recensie

Drie stellen ontmoeten elkaar. Ze hebben meer met elkaar gemeen dan ze dachten. Als tijdens het buurtfeest iets vreselijks voorvalt, vragen zij zich af waarin ze zijn terechtgekomen. Het zuinige stel, Paul en Shanice Smith, kreeg ooit tien miljoen euro. Na de verhuizing lijkt het leven beter te gaan. Paul koopt zijn droomjacht. Maar als Shanice tracht te wennen, en fibromyalgie een plek probeert te geven, lijkt het leven op een aparte manier te transformeren. Kim Koster is schoonheidsspecialiste. Samen met Roel van der Plas en de kinderen, Max en Sanna, richt ze de nieuwe villa in. Roel is de eigenaar van een succesvol modeketen en komt tijd tekort. Op de Veluwe kon Kim niet aarden en de kinderen waren eenzaam. Zou de nieuwe woonplaats beter bevallen? Pieter en Carmen van de Heuvel zijn Amsterdam ontvlucht. In de watervilla aan de Delmorelaan krijgt hun leven een andere dimensie. Pieter werkt in zijn computerbedrijf, Carmen heeft een eigen sieradenlijn. Ze genieten van hun vier katten en de sloep. Carmen komt zichzelf tegen, maar ook nog iets anders. "Je duikt als lezer steeds dieper in de huid van de personages totdat je kennis maakt met de pure kwetsbaarheid die dan (schijnbaar) overblijft." M. de Vries "Doordat er veel verschillende karakters zijn, vond ik het boeiend en vroeg me aldoor af hoe het verder ging." Lezeres Désirée Lageweg schreef al sinds kinderleeftijd korte verhalen. Ze is net als het personage, Shanice, bekend met fibromyalgie. De onzichtbare aandoening, die gepaard gaat met vage klachten, is in dit boek verwerkt. Deze fictieve roman laat je even stil staan bij bepaalde onderwerpen. Romantiek, drama. www.desireelageweg.nl

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.