Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Neptunus

Neptunus - Johan Klein Haneveld - ISBN: 9789029722070
Prijs: € 15,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (25-06-2013)
Genre: Science fiction
Boekenliefde.nl:
Neptunus op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Zo veel rampspoed in zo korte tijd, dat kan geen toeval zijn

In het jaar 2143 vertrekken negen enthousiaste astronauten naar Neptunus om deze mysterieuze blauwe planeet te onderzoeken. De Westerse Ruimte Organisatie heeft echter reden te geloven dat de missie van binnenuit in gevaar zal worden gebracht en heeft daarom rechercheur Carl Lindsey aan de bemanning toegevoegd. Als het leven aan boord van het ruimteschip echter wekenlang zijn gewone gang gaat, begint Carl aan de vermoedens van zijn opdrachtgevers te twijfelen. Maar dan slaat het noodlot toe.

Details

Titel: Neptunus
auteur: Johan Klein Haneveld
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 2
Aantal pagina's: 320
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 25-06-2013
NUR: Science fiction
Afmetingen: 215 x 140 x 27
Gewicht: 424 gr
ISBN/ISBN13: 9789029722070
Intern nummer: 24350095

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 18-07-2013   geschreven door  Patrick Vandendaele
Thriller in space... We krijgen hier een boeiende science fiction, maar eigenlijk een spannende detective dat goed gekaderd wordt in een toekomst dat nog steeds herkenbaar blijft. We zijn terecht gekomen in de periode 2143, waar reizen door de ruimte minder problemen geeft dan vandaag, maar toch nog steeds iets apart blijft. Wanneer een hele ploeg van astronauten vertrekt voor een missie naar Neptunus blijkt er voor de organisatie die zich ontfermt over dit project voldoende redenen te zijn om te denken dat men wel eens deze missie zou willen saboteren. En doordat men denkt dat er een mol is, stuurt men een rechercheur mee in het ruimteschip. De lange reis verloopt echter vlekkeloos, en wanneer na een lange periode nog steeds niets is gebeurd, begint men minder alert te worden, net voldoende om het gevaar te doen toenemen. Met dit verhaal krijg je een avontuur in de toekomst, reeds een formule die aanspreekt, maar dit dan nog eens gecombineerd met een Agatha Christie-achtig verhaal, waarbij je toch wel de steeds werkende formule krijgt van good guy op zoek naar bad guy in besloten ruimte en kring, en dit werkt steeds, zowel in historische romans, actuele verhalen of in een future-story... Goed geschreven, en toch geloofwaardig, ondanks de setting die geplaatst wordt in een verre toekomst. Knap werk, vlot leesbaar en leuk om door te lezen. Meer dan een tussendoortje, een werk dat zeker bijblijft.

Extra informatie

Neptunus (midprice)

Recensie

Zo veel rampspoed in zo korte tijd, dat kan geen toeval zijn In het jaar 2143 vertrekken negen enthousiaste astronauten naar Neptunus om deze mysterieuze blauwe planeet te onderzoeken. De Westerse Ruimte Organisatie heeft echter reden te geloven dat de missie van binnenuit in gevaar zal worden gebracht en heeft daarom rechercheur Carl Lindsey aan de bemanning toegevoegd. Als het leven aan boord van het ruimteschip echter wekenlang zijn gewone gang gaat, begint Carl aan de vermoedens van zijn opdrachtgevers te twijfelen. Maar dan slaat het noodlot toe.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.