Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Stille blik

Stille blik - Peter Robinson - ISBN: 9789046114780
Prijs: € 7,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (09-04-2013)
Genre: Pockets spanning
Boekenliefde.nl:
Stille blik op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het eerste deel in de DCI Banks-serie!
Inspecteur Alan Banks is net verhuisd van het rumoerige Londen naar het rustige provinciestadje Eastvale, als hij te maken krijgt met een brute moord. Een inbraak loopt uit op de dood van het bejaarde slachtoffer en de politie heeft maar weinig aanwijzingen om mee te werken. Wanneer ook nog een gluurder voor grote onrust onder de vrouwen van Eastvale zorgt, komt de politie onder steeds grotere publieke druk te staan om de dader te vinden.
De literaire thrillers van Peter Robinson over de eigenzinnige inspecteur Alan Banks staan internationaal in hoog aanzien en hebben ook in Nederland en Vlaanderen een grote schare liefhebbers.

Details

Titel: Stille blik
auteur: Peter Robinson
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 312
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Publicatiedatum: 09-04-2013
NUR: Pockets spanning
Afmetingen: 175 x 115 x 23
Gewicht: 198 gr
ISBN/ISBN13: 9789046114780
Intern nummer: 24030212

Extra informatie

Stille blik

Recensie

Het eerste deel in de DCI Banks-serie! Inspecteur Alan Banks is net verhuisd van het rumoerige Londen naar het rustige provinciestadje Eastvale, als hij te maken krijgt met een brute moord. Een inbraak loopt uit op de dood van het bejaarde slachtoffer en de politie heeft maar weinig aanwijzingen om mee te werken. Wanneer ook nog een gluurder voor grote onrust onder de vrouwen van Eastvale zorgt, komt de politie onder steeds grotere publieke druk te staan om de dader te vinden. De literaire thrillers van Peter Robinson over de eigenzinnige inspecteur Alan Banks staan internationaal in hoog aanzien en hebben ook in Nederland en Vlaanderen een grote schare liefhebbers.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.