Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Mijn mercedes is niet te koop

Mijn mercedes is niet te koop - Jeroen van Bergeijk - ISBN: 9789046704417
Prijs: € 12,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (22-02-2014)
Genre: Pockets literaire fictie
Boekenliefde.nl:
Mijn mercedes is niet te koop op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Wanneer Jeroen van Bergeijk in Burkina Faso in een Mercedes-taxi stapt en een vergeelde sticker van voetbalclub PSV op het dashboardkastje ziet, begint zijn fantasie te leven. Niets aan de auto herinnert nog aan zijn land van herkomst: springveren steken door de stoelen en de motorkap zit vol roestplekken. Hoe is die auto hier terechtgekomen?
Een jaar later reist Van Bergeijk in een oude Mercedes Diesel van Amsterdam naar West-Afrika. Hij doorkruist Marokko, de woestijn van Mauretanië, de binnenlanden van Mali en Ghana, en belandt via Togo en Benin in Ouagadougou. Hij krijgt pech met zijn Mercedes en maakt een staatsgreep mee in Togo. Onderweg gaat hij op zoek naar de handelaren en avonturiers die in oude auto's door de woestijn crossen om ze in Afrika met winst te verkopen.

Details

Titel: Mijn mercedes is niet te koop
auteur: Jeroen van Bergeijk
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 8
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum: 22-02-2014
NUR: Pockets literaire fictie
Afmetingen: 180 x 115 x 18
Gewicht: 175 gr
ISBN/ISBN13: 9789046704417
Intern nummer: 25379399

Extra informatie

Mijn mercedes is niet te koop

Recensie

Wanneer Jeroen van Bergeijk in Burkina Faso in een Mercedes-taxi stapt en een vergeelde sticker van voetbalclub PSV op het dashboardkastje ziet, begint zijn fantasie te leven. Niets aan de auto herinnert nog aan zijn land van herkomst: springveren steken door de stoelen en de motorkap zit vol roestplekken. Hoe is die auto hier terechtgekomen? Een jaar later reist Van Bergeijk in een oude Mercedes Diesel van Amsterdam naar West-Afrika. Hij doorkruist Marokko, de woestijn van Mauretanië, de binnenlanden van Mali en Ghana, en belandt via Togo en Benin in Ouagadougou. Hij krijgt pech met zijn Mercedes en maakt een staatsgreep mee in Togo. Onderweg gaat hij op zoek naar de handelaren en avonturiers die in oude auto's door de woestijn crossen om ze in Afrika met winst te verkopen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.