Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

President vermist

President vermist - Bill Clinton; James Patterson - ISBN: 9789046824092
Prijs: € 20,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (04-06-2018)
Genre: Literaire thriller
Boekenliefde.nl:
President vermist op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

‘Topprestatie van het Dream Team: geheimen die alleen Clinton kan weten en Pattersons geniale vertelkunst maken dit de politieke thriller van het decennium.’ Lee Child

Details

Titel: President vermist
auteur: Bill Clinton; James Patterson
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Publicatiedatum: 04-06-2018
NUR: Literaire thriller
Gewicht: 602 gr
ISBN/ISBN13: 9789046824092
Intern nummer: 41748569

Biografie (woord)

Bill Clinton was van 1992 tot 2001 president van de Verenigde Staten. Nadat hij het Witte Huis had verlaten, richtte hij de Clinton Foundation op. Hij is de auteur van een aantal non-fictiewerken, waaronder Mijn leven. Dit is zijn eerste roman.
James Patterson is de succesvolste thrillerauteur ter wereld. Van zijn boeken zijn meer dan 350 miljoen exemplaren verkocht. Hij maakt zich sterk voor leesbevordering en doneerde miljoenen aan zelfstandige boekhandels en schoolbibliotheken.

Recensie

Het Witte Huis is de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt?

President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer aan den lijve ondervindt hoe het is om de belangrijkste speler in the Oval Office te zijn. Over de duizelingwekkende druk, de hartverscheurende beslissingen, de onbegrensde mogelijkheden en onvoorstelbare macht. President vermist is dé thriller van het jaar, een confrontatie met de duistere dreigingen van vandaag de dag, met de hoogst mogelijke inzet.

Winkelvoorraad