Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Kijk me aan

Kijk me aan - Yrsa Sigurdardottir - ISBN: 9789044347234
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (16-01-2017)
Genre: Literaire thriller
Boekenliefde.nl:
Kijk me aan op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een verzorgingstehuis voor gehandicapten brandt tot de grond toe af. Er is slechts één overlevende: Jakob, een jongen met het syndroom van Down. Hij wordt veroordeeld voor het stichten van de brand en opgenomen in een gesloten psychiatrische inrichting.
Een van zijn medegevangenen, een veroordeelde pedoseksueel, gelooft echter heilig in Jakobs onschuld en vraagt advocate Thóra Gudmundsdóttir de zaak te heropenen. Als Thóra zich verdiept in de toedracht van de brand opent ze een beerput.

'Duistere en briljante thriller. Tegelijkertijd hard en ontroerend, met een buitengewone originaliteit in thema, setting, plot en personages.' - Sunday Times, Crime novel of the Year

'Kijk me aan is Sigurdardóttirs meest ambitieuze en meest diepe thriller tot nu toe.' - The Times

'De IJslandse koningin van de misdaad blijft indruk maken. Haar heldin, advocate Thóra, is een fantastische creatie.' - The Independent

'Kijk me aan is een sinistere, boeiende thriller. Yrsa is het IJslandse antwoord op Stieg Larsson.' - Daily Telegraph

'Een grimmig en meeslepend verhaal en een indrukwekkend portret van een land in shock.' - Daily Mail

Yrsa Sigurdardóttir is een van de bestverkopende internationale thrillerauteurs. Met De donkere dag vestigde ze haar naam in Nederland. De boeken met Thóra Gudmundsdóttir worden verfilmd als televisieserie door de regisseur van The Bridge, The Killing en Wallander.

Details

Titel: Kijk me aan
auteur: Yrsa Sigurdardottir
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 464
Uitgever: Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum: 16-01-2017
NUR: Literaire thriller
ISBN/ISBN13: 9789044347234
Intern nummer: 28043127

Extra informatie

Kijk me aan

Recensie

Een verzorgingstehuis voor gehandicapten brandt tot de grond toe af. Er is slechts één overlevende: Jakob, een jongen met het syndroom van Down. Hij wordt veroordeeld voor het stichten van de brand en opgenomen in een gesloten psychiatrische inrichting. Een van zijn medegevangenen, een veroordeelde pedoseksueel, gelooft echter heilig in Jakobs onschuld en vraagt advocate Thóra Gudmundsdóttir de zaak te heropenen. Als Thóra zich verdiept in de toedracht van de brand opent ze een beerput. 'Duistere en briljante thriller. Tegelijkertijd hard en ontroerend, met een buitengewone originaliteit in thema, setting, plot en personages.' - Sunday Times, Crime novel of the Year 'Kijk me aan is Sigurdardóttirs meest ambitieuze en meest diepe thriller tot nu toe.' - The Times 'De IJslandse koningin van de misdaad blijft indruk maken. Haar heldin, advocate Thóra, is een fantastische creatie.' - The Independent 'Kijk me aan is een sinistere, boeiende thriller. Yrsa is het IJslandse antwoord op Stieg Larsson.' - Daily Telegraph 'Een grimmig en meeslepend verhaal en een indrukwekkend portret van een land in shock.' - Daily Mail Yrsa Sigurdardóttir is een van de bestverkopende internationale thrillerauteurs. Met De donkere dag vestigde ze haar naam in Nederland. De boeken met Thóra Gudmundsdóttir worden verfilmd als televisieserie door de regisseur van The Bridge, The Killing en Wallander.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.