Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Geweld

Konrad Simonsen-reeks

Geweld - Lotte Hammer; Soren Hammer - ISBN: 9789400502338
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (05-02-2013)
Genre: Literaire thriller
Boekenliefde.nl:
Geweld op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Met Geweld brengen Hammer & Hammer hun vierde deel uit in de Konrad Simonsen-serie. Dit spannende en meeslepende verhaal neemt je mee naar de duistere wereld van mensensmokkel en prostitutie.

In een meer buiten Kopenhagen wordt het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Niemand mist haar, niemand zoekt haar en het lichaam blijkt er al een jaar te liggen. Na een ongelukkig voorval met de media wordt de lokale politie van de zaak gehaald. Konrad Simonsen en zijn team van de politie te Kopenhagen moeten uitvinden wie de jonge vrouw is en wat er met haar is gebeurd. Al snel realiseren ze zich dat het dode meisje de sleutel is tot de duistere wereld van mensensmokkel, prostitutie en geweld. Een wereld waarin alles een prijs heeft en fouten niet worden vergeten.

‘De beste Deense misdaadroman van de afgelopen jaren. We wachten al vol ongeduld op de volgende zaak’
- Lars Kepler

Details

Titel: Geweld
auteur: Lotte Hammer; Soren Hammer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Publicatiedatum: 2013-02-05
NUR: Literaire thriller
Afmetingen: 235 x 157 x 30
Gewicht: 538 gr
ISBN/ISBN13: 9789400502338
Intern nummer: 24030310

Extra informatie

Geweld

Recensie

Op een groot landgoed buiten Kopenhagen wordt in een meer met de bijnaam `het Duivelsveen het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Niemand mist haar, niemand zoekt haar en het lichaam ligt er al een jaar. Het blijkt te gaan om de zestienjarige Nigeriaanse Jessica en de plaatselijke politie staat voor de zware taak om te achterhalen wat er met het meisje is gebeurd. Na een ongelukkig voorval met de media wordt de lokale politie van de zaak gehaald. Konrad Simonsen en zijn team van de politie te Kopenhagen worden verzocht uit te vinden door wie en waarom Jessica is vermoord. Al snel realiseren ze zich dat het dode meisje de sleutel is tot de duistere wereld van mensensmokkel, prostitutie en geweld. Een wereld waarin alles een prijs heeft en fouten niet worden vergeten.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.