Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Voor ik ga slapen

Voor ik ga slapen - SJ Watson; S.J. Watson - ISBN: 9789049802172
Prijs: € 12,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (05-10-2012)
Genre: Literaire thriller
Boekenliefde.nl:
Voor ik ga slapen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Christine's geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke nacht opnieuw raakt ze al haar herinneringen en daarmee haar identiteit kwijt. Hierdoor is ze volledig afhankelijk van haar man Ben. Maar vertelt Ben haar wel alles?

'Een absolute aanrader.' - 5 sterren in VN's Detective & Thrillergids

'IJzersterke psychologische thriller.' - De Morgen

'Simpelweg het beste debuut dat ik ooit heb gelezen.' - Tess Gerritsen

Details

Titel: Voor ik ga slapen
auteur: SJ Watson; S.J. Watson
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger®
Publicatiedatum: 05-10-2012
NUR: Literaire thriller
Afmetingen: 119 x 84 x 17
Gewicht: 138 gr
ISBN/ISBN13: 9789049802172
Intern nummer: 23035897

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 15-11-2012   geschreven door  Patrick Vandendaele
Een bijzonder indrukwekkend verhaal, dat zo sterk is dat het je als het ware aangrijpt en je niet meer zal lossen tot de laatste bladzijde. Eens je er aan begint kom je terecht in een ware nachtmerrie, maar dan op z’n Hitchcock’s. Want het is een sfeervol boek, een verhaal dat werkelijk zeer goed geschreven is en wel degelijk inspeelt op een sterke psychologische opbouw, waar je eigenlijk steeds opnieuw gaat twijfelen over de gegevens die voorhanden zijn en de waarheid die schuilgaat achter het verhaal. To de laatste bladzijden zal je niet of nauwelijks kunnen uitkomen op de oplossing en de manier waarop dit wordt aangebracht is werkelijk magistraal. We volgen de bizarre avonturen rond het hoofdpersonage, Chrisine, een jonge vrouw die op een ochtend wakker wordt in een bed dat ze niet kent, een man die naast haar ligt is een onbekende, en wanneer ze zichzelf in de spiegel ziet herkent ze zichzelf niet meer... Wat een zware kater zou kunnen zijn is echter een nachtmerrie, want blijkt dat ze al reeds meer dan twintig jaar getrouwd is met de man, en na een ongeluk haar geheugen is verloren waardoor ze elke nacht haar geheugen zou verliezen, en men haar steeds weer opnieuw dient uit te leggen wie ze werkelijk is. Een zeer beangstigend gegeven, waar je je kan bij neerleggen, of waar er misschien toch wel zaken zijn die beter worden bestudeerd en wie weet... is de waarheid wel wat het lijkt of wat men je zegt dat het is... Op een zeer indrukwekkende wijze gaan we op zoek naar de duistere waarheid achter dit verhaal, dat wel degelijk een orgelpunt is van een goed bedachte thriller, waar alle puzzelstukjes perfect in mekaar lijken te lopen, en waar de plot wel degelijk een web van intriges is, waar je op een helse vaart door bent, en wel degelijk een zeer leuk leesmoment zal aan beleven. Indrukwekkend dat dit eerste werk van deze auteur zo’n toppen bereikt, en we hopen snel nog verder werk van deze auteur te kunnen vinden. Oprechte aanrader voor wie van de echte psychologische en literaire thrillers houdt !

Extra informatie

Voor ik ga slapen DL

Recensie

Christine's geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke nacht opnieuw raakt ze al haar herinneringen en daarmee haar identiteit kwijt. Hierdoor is ze volledig afhankelijk van haar man Ben. Maar vertelt Ben haar wel alles? 'Een absolute aanrader.' - 5 sterren in VN's Detective & Thrillergids 'IJzersterke psychologische thriller.' - De Morgen 'Simpelweg het beste debuut dat ik ooit heb gelezen.' - Tess Gerritsen

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.