Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De stilte van de witte stad

De stilte van de witte stad - Eva García Sáenz de Urturi - ISBN: 9789400511224
Prijs: € 15,00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Paperback (09-07-2019)
Genre: Literaire thriller
Boekenliefde.nl:
De stilte van de witte stad op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Spanning, mysterie, cultuur, geschiedenis en veel sfeer: een aanrader voor alle Zafón liefhebbers die ook van thrillers houden.

Details

Titel: De stilte van de witte stad
auteur: Eva García Sáenz de Urturi
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum: 09-07-2019
NUR: Literaire thriller
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 715 gr
ISBN/ISBN13: 9789400511224
Intern nummer: 44398662

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 11-08-2019   geschreven door  Minie Testerink
Wat is dit een spannend boek. Het verhaal speelt zich af in het Spaanse Baskenland in Vitoria. Tasio Ortiz de Zárate is archeoloog. Hij is twintig jaar geleden veroordeeld voor de moorden die er destijds in Vitoria plaats vonden. Zijn tweelingbroer werkte in die tijd bij de politie. De straf van Tasio zit er bijna op en dan is hij weer vrij man. Maar terwijl Tasio nog in de gevangenis zit vinden er weer gruwelijke moorden plaats in Vitoria. De moorden lijken veel op die van twintig jaar geleden en de politie staat echt voor een raadsel. De inspecteurs Unai en Estibaliz zijn een vast koppel van de politie die altijd samenwerken. Ze worden op de zaak gezet om alles grondig uit te zoeken en snel op te lossen. Dit valt nog niet mee en er vallen nog meer doden. Dan komt de moordenaar wel heel dicht bij Unai en Estibaliz. Ze gaan terug naar de moorden van twintig jaar geleden en dan komt er toch schot in deze moeilijke zaak.

Ik vind dit boek echt een aanrader. Eva García Sáenz de Urturi kan echt mooi schrijven. Ik heb er dan ook van genoten en kijk dan ook uit naar de volgende boeken die van haar uit zullen komen.

Recensie

Tasio Ortiz de Zárate is een briljante archeoloog die twintig jaar geleden werd veroordeeld voor een reeks bizarre moorden in het rustige stadje Vitoria. Hij staat op het punt voor het eerst de gevangenis te verlaten, als de misdaden weer beginnen: in de kathedraal van Vitoria wordt een jong stelletje gevonden: naakt en om het leven gekomen door bijensteken in hun keel. Niet veel later wordt in de Casa del Cordón, een bekend middeleeuws gebouw in de stad, een ander koppel vermoord. De jonge inspecteur en profiler Unai López de Ayala – beter bekend als Kraken – wil niets liever dan meer moorden voorkomen, maar een recente tragedie in zijn eigen leven maakt het hem moeilijk om deze zaak te behandelen als alle andere. Zijn onorthodoxe werkmethode wekt bovendien ergernis bij zijn baas. De tijd begint te dringen en de dreiging wordt alsmaar sterker: wie volgt?

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen