Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De poppenspeler

De poppenspeler - Paul Leander-Engstrom; Camilla Grebe - ISBN: 9789026328848
Prijs: € 12,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (01-06-2017)
Genre: Literaire thriller
Boekenliefde.nl:
De poppenspeler op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De thriller `De poppenspeler is het eerste deel van de Zweedse `Moscou Noir -serie van Grebe & Leander. De Zweedse zakenman Tom Blixen werkt bij de invloedrijkste bank van Rusland. Als hij wordt benaderd met het verzoek een enorme deal te begeleiden, kan hij zijn geluk niet op. Zijn nieuwe cliënt is Ruslands grootste oliemaatschappij, geleid door de zeer machtige en gevaarlijke oligarch Boris Romanov. Al snel wordt Tom meegevoerd in het decadente nachtleven van Moskou en komt hij terecht in een spiraal van samenzweringen en geweld. Als zijn beste vriend wordt vermoord, voelt Tom zich verantwoordelijk voor diens vrouw en dochter. Hij moet alles op alles zetten om niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van hen te beschermen.

Schrijfster Camilla Grebe verdiende haar sporen als thrillerauteur samen met haar zus Åsa Träff. Paul Leander-Engström heeft de Russische zakenwereld van binnenuit leren kennen. Voor `Moskou Noir bundelden ze hun krachten.

Details

Titel: De poppenspeler
auteur: Paul Leander-Engstrom; Camilla Grebe
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatiedatum: 01-06-2017
NUR: Literaire thriller
ISBN/ISBN13: 9789026328848
Intern nummer: 27242225

Extra informatie

Moskou Noir, De poppenspeler

Recensie

De thriller `De poppenspeler is het eerste deel van de Zweedse `Moscou Noir -serie van Grebe & Leander. De Zweedse zakenman Tom Blixen werkt bij de invloedrijkste bank van Rusland. Als hij wordt benaderd met het verzoek een enorme deal te begeleiden, kan hij zijn geluk niet op. Zijn nieuwe cliënt is Ruslands grootste oliemaatschappij, geleid door de zeer machtige en gevaarlijke oligarch Boris Romanov. Al snel wordt Tom meegevoerd in het decadente nachtleven van Moskou en komt hij terecht in een spiraal van samenzweringen en geweld. Als zijn beste vriend wordt vermoord, voelt Tom zich verantwoordelijk voor diens vrouw en dochter. Hij moet alles op alles zetten om niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van hen te beschermen. Schrijfster Camilla Grebe verdiende haar sporen als thrillerauteur samen met haar zus Åsa Träff. Paul Leander-Engström heeft de Russische zakenwereld van binnenuit leren kennen. Voor `Moskou Noir bundelden ze hun krachten.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.