Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De handelaar

De handelaar - Paul Leander-Engstrom; Camilla Grebe - ISBN: 9789041423917
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (01-06-2017)
Genre: Literaire thriller
Boekenliefde.nl:
De handelaar op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In het tweede deel van de serie `Moskou Noir van Grebe & Leander, `De handelaar , wordt de Zweedse ambassadeurszoon op een zomernacht dood gevonden in Moskou. Naast hem ligt een zwaargewonde callgirl, die tegen alle verwachtingen in weet te overleven. Rechercheur Skoerov wordt op de zaak gezet. Hij laat zijn vriend Tom Blixen solliciteren op de baan die de overledene had bij het Russische bedrijf Maratech. Tom ontdekt algauw dat Maratech een dekmantel is voor illegale wapenhandel en vermoedt een complot dat reikt tot in de allerhoogste politieke kringen. Ondertussen werkt Rebecka Hägg, Toms vriendin, aan de grootste financiële deal van haar leven. De verkoop van aandelen aan de Amerikaanse bank Lehman Brothers zal haar in één klap miljonair maken.

`Moskou Noir. De handelaar van Grebe & Leander geeft een prachtig beeld van de duistere kanten van Moskou. Schrijfster Camilla Grebe verdiende haar sporen als thrillerauteur samen met haar zus Åsa Träff. Paul Leander-Engström heeft de Russische zakenwereld van binnenuit leren kennen. Voor `Moskou Noir bundelden ze hun krachten.

Details

Titel: De handelaar
auteur: Paul Leander-Engstrom; Camilla Grebe
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatiedatum: 01-06-2017
NUR: Literaire thriller
ISBN/ISBN13: 9789041423917
Intern nummer: 27242299

Extra informatie

Moskou Noir, De handelaar

Recensie

De trilogie van Grebe & Leander bestaat uit 'De poppenspeler', 'De Handelaar' en 'De meesterspion'. In 'De handelaar' van Grebe & Leander wordt op een zomernacht de Zweedse ambassadeurszoon dood gevonden in Moskou. Naast hem ligt een zwaargewonde callgirl, die tegen alle verwachtingen in weet te overleven. Rechercheur Skoerov wordt op de zaak gezet. Hij laat zijn vriend Tom Blixen solliciteren op de baan die de overledene had bij het Russische bedrijf Maratech. Tom ontdekt algauw dat Maratech een dekmantel is voor illegale wapenhandel en vermoedt een complot dat reikt tot in de allerhoogste politieke kringen...

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.