Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

AFSPRAAK MET HET NOODLOT

AFSPRAAK MET HET NOODLOT - Sanne de Veght - ISBN: 9789460681653
Prijs: € 15,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (15-01-2016)
Genre: Literaire thriller
Boekenliefde.nl:
AFSPRAAK MET HET NOODLOT op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Esther Kromkamp is het Utrechtse antwoord op Jules Maigret en Appie Baantjer. Ze is jong, dynamisch en voor de duvel niet bang. Toch komt ze regelmatig in de problemen, niet in de laatste plaats door haar eigen gedrag. Maar problemen zijn er om te worden opgelost, en dat is wat Esther doet. Afspraak met het noodlot is het eerste deel in een nieuwe reeks thrillers, geschreven door de Utrechtse Sanne de Vecht. De heldin begeeft zich in deze thriller in een web van internetdating, van BDSM en van Johan, die de liefde van haar leven lijkt te zijn. Tot hij iemand anders blijkt te zijn dan Esther dacht.

Na een geslaagde eerste date met Johan wordt privédetective Esther Kromkamp midden in de nacht opgebeld door ene Geno van Haeringen. Hij staat erop haar diezelfde nacht te ontmoeten in een wegrestaurant. Als Geno niet komt opdagen en Esther de volgende dag van haar ex-collega rechercheur Han Breuk verneemt dat hij vermoord is aangetroffen, blijkt zij ineens verdachte in een moordzaak. Na intensief speurwerk ontdekt Esther een verband tussen Geno en haar nieuwe vriend Johan. Het zit haar niet mee, net nu ze dacht de liefde van haar leven te hebben gevonden.

Gelukkig heeft ze Lobbes, haar labrador en steun én toeverlaat. Maar als ook Lobbes 'out' gaat na een middagje bij de buurvrouw, staat haar hele wereld op zijn kop. Een vriend die op wraak zint en een hond die dodelijk ziek lijkt.

Details

Titel: AFSPRAAK MET HET NOODLOT
auteur: Sanne de Veght
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Uitgeverij Marmer B.V.
Publicatiedatum: 15-01-2016
NUR: Literaire thriller
ISBN/ISBN13: 9789460681653
Intern nummer: 25210097

Extra informatie

Afspraak met het noodlot

Recensie

Esther Kromkamp is het Utrechtse antwoord op Jules Maigret en Appie Baantjer. Ze is jong, dynamisch en voor de duvel niet bang. Toch komt ze regelmatig in de problemen, niet in de laatste plaats door haar eigen gedrag. Maar problemen zijn er om te worden opgelost, en dat is wat Esther doet. Afspraak met het noodlot is het eerste deel in een nieuwe reeks thrillers, geschreven door de Utrechtse Sanne de Vecht. De heldin begeeft zich in deze thriller in een web van internetdating, van BDSM en van Johan, die de liefde van haar leven lijkt te zijn. Tot hij iemand anders blijkt te zijn dan Esther dacht. Na een geslaagde eerste date met Johan wordt privédetective Esther Kromkamp midden in de nacht opgebeld door ene Geno van Haeringen. Hij staat erop haar diezelfde nacht te ontmoeten in een wegrestaurant. Als Geno niet komt opdagen en Esther de volgende dag van haar ex-collega rechercheur Han Breuk verneemt dat hij vermoord is aangetroffen, blijkt zij ineens verdachte in een moordzaak. Na intensief speurwerk ontdekt Esther een verband tussen Geno en haar nieuwe vriend Johan. Het zit haar niet mee, net nu ze dacht de liefde van haar leven te hebben gevonden. Gelukkig heeft ze Lobbes, haar labrador en steun én toeverlaat. Maar als ook Lobbes 'out' gaat na een middagje bij de buurvrouw, staat haar hele wereld op zijn kop. Een vriend die op wraak zint en een hond die dodelijk ziek lijkt.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.