Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

We zijn verdwaald

We zijn verdwaald - Manon Duintjer - ISBN: 9789493041028
Prijs: € 21,99
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (11-04-2019)
Genre: Literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
We zijn verdwaald op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Hoe worden we wie we zijn? Komt er een moment dat we accepteren dat we niet altijd de antwoorden krijgen die we nodig hebben?

Over de pogingen van een dochter en vader om nader tot elkaar te komen.

Details

Titel: We zijn verdwaald
auteur: Manon Duintjer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: NBC - Gloude Publishing
Publicatiedatum: 11-04-2019
NUR: Literaire roman, novelle
Gewicht: 480 gr
ISBN/ISBN13: 9789493041028
Intern nummer: 43518122

Biografie (woord)

Manon Duintjer (1969) debuteerde met De S-machine en ontwikkelde met Marlies Visser het filosofiespel Nomizo. Duintjer doceert aan de Schrijversacademie en de Querido Academie en stelde vele bundels samen, waaronder Wat ik van mijn moeder leerde.

Extra informatie

'Een aangrijpend vader-dochterverhaal.' - MURAT ISIK ‘Ik rook India, ik voelde India. Herkenbaar hoe Kim zich losmaakt van haar familie, begint te luisteren naar haar eigen stem en probeert te leven met wat is.’ – Marcel Musters Over eerder werk: ‘Een on-Hollands gevoel voor humor, een hele sterke eigen sfeer en een goed verhaal.’ – Marcel Möring ‘Duintjer is een vakvrouw met hart en ziel.’ – Désanne van Brederode

Recensie

Amsterdam eind jaren zeventig, terwijl yoga en de Oosterse levensfilosofieën steeds meer hun intrede doen in het nuchtere Hollandse leven, besluit Kims vader, een gevierd professor, zijn vrouw en dochter te verlaten en zijn geluk te beproeven in India. Vanuit de Himalaya stuurt hij Kim kaartjes met apocalyptische voorspellingen. Hierdoor ontwikkelt Kim, aangevuurd door haar moeder, een allergie voor alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Jaren later reist Kim samen met haar vader naar India in de hoop hem beter te begrijpen. Ze trekken via de stranden van Goa naar een ashram in het zuiden van India. Zal zij de antwoorden vinden die ze zoekt? Een indringende roman, deels gebaseerd op Duintjers eigen jeugd, over de impact die de keuzes van ouders kunnen hebben op een kind. Duintjer creeert fascinerende personages en schetst tegelijkertijd een levendig beeld van de spirituele hausse eind vorige eeuw.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen