Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Lief kind van mij

Lief kind van mij - Mira Feticu - ISBN: 9789044519822
Prijs: € 18,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (30-03-2012)
Genre: Literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
Lief kind van mij op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een meisje groeit op in een Roemeens dorp. Ze doet alles om de liefde van haar vader te verdienen. Hij stuurt haar naar een internaat, waar ze met leeftijdgenoten de ontluikende seksualiteit en het verlangen naar de geheimen van de grote wereld deelt. Maar het gevoel niet gezien te worden blijft. Ook later in haar huwelijk, dat haar naar Nederland brengt, zoekt ze naar de liefde. De eenzaamheid maakt haar gek - tot een bevrijdende scheiding het begin van een nieuw leven belooft.

Mira Feticu (Breaza, 1973) debuteerde in 1993 in Roemenië met een dichtbundel, maar legde zich daarna toe op het schrijven van verhalen. In haar geboorteland werkte ze als radiomaker en publicist. Als een van de weinigen interviewde ze Herta Müller voor de radio toen er nog nauwelijks iemand in de latere Nobelprijswinnares was geïnteresseerd. Haar huwelijk bracht Mira Feticu naar Nederland, waar ze na een worsteling met het land en de taal in het Nederlands begon te schrijven.

Details

Titel: Lief kind van mij
auteur: Mira Feticu
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum: 30-03-2012
NUR: Literaire roman, novelle
Afmetingen: 207 x 136 x 24
Gewicht: 318 gr
ISBN/ISBN13: 9789044519822
Intern nummer: 20134790

Extra informatie

Lief kind van mij

Recensie

Een meisje groeit op in een Roemeens dorp. Ze doet alles om de liefde van haar vader te verdienen. Hij stuurt haar naar een internaat, waar ze met leeftijdgenoten de ontluikende seksualiteit en het verlangen naar de geheimen van de grote wereld deelt. Maar het gevoel niet gezien te worden blijft. Ook later in haar huwelijk, dat haar naar Nederland brengt, zoekt ze naar de liefde. De eenzaamheid maakt haar gek - tot een bevrijdende scheiding het begin van een nieuw leven belooft. Mira Feticu (Breaza, 1973) debuteerde in 1993 in Roemenië met een dichtbundel, maar legde zich daarna toe op het schrijven van verhalen. In haar geboorteland werkte ze als radiomaker en publicist. Als een van de weinigen interviewde ze Herta Müller voor de radio toen er nog nauwelijks iemand in de latere Nobelprijswinnares was geïnteresseerd. Haar huwelijk bracht Mira Feticu naar Nederland, waar ze na een worsteling met het land en de taal in het Nederlands begon te schrijven.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.