Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Kleren maken de vrouw

Kleren maken de vrouw - Hella Haasse; Hella S. Haasse - ISBN: 9789021446530
Prijs: € 19,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (21-12-2017)
Genre: Literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
Kleren maken de vrouw op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Eén jaar vóór Oeroeg, haar 'officiële' prozadebuut, had Hella S. Haasse al een roman gepubliceerd: Kleren maken de vrouw. Omdat ze het boek in opdracht schreef, wordt het niet tot de kern van haar literaire werk gerekend - maar het is nog altijd een genoegen om het te lezen.
In Kleren maken de vrouw woont Reina met haar vriendin Abbie op kamers in Amsterdam. Ze volgen een mode-opleiding en Reina blijkt een groot talent te zijn. Zij stoot de afgunstige Harriët van de troon, die wel de capaciteit maar niet het goede karakter heeft om een beroemde ontwerper te worden.

Kleren maken de vrouw is een geestige roman over jonge vrouwen die in de mode willen, over blinde ambitie, mooie modellen en dito jurken.

Details

Titel: Kleren maken de vrouw
auteur: Hella Haasse; Hella S. Haasse
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 2
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum: 21-12-2017
NUR: Literaire roman, novelle
Afmetingen: 216 x 135 x 22
Gewicht: 309 gr
ISBN/ISBN13: 9789021446530
Intern nummer: 24030035

Extra informatie

Kleren maken de vrouw

Recensie

Eén jaar vóór Oeroeg, haar 'officiële' prozadebuut, had Hella S. Haasse al een roman gepubliceerd: Kleren maken de vrouw. Omdat ze het boek in opdracht schreef, wordt het niet tot de kern van haar literaire werk gerekend - maar het is nog altijd een genoegen om het te lezen. In Kleren maken de vrouw woont Reina met haar vriendin Abbie op kamers in Amsterdam. Ze volgen een mode-opleiding en Reina blijkt een groot talent te zijn. Zij stoot de afgunstige Harriët van de troon, die wel de capaciteit maar niet het goede karakter heeft om een beroemde ontwerper te worden. Kleren maken de vrouw is een geestige roman over jonge vrouwen die in de mode willen, over blinde ambitie, mooie modellen en dito jurken.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen