Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

DJ

DJ - Kluun - ISBN: 9789057596650
Prijs: € 19,99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Paperback (08-02-2017)
Genre: Literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
DJ op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Dit is de roman waar Kluuns indrukwekkende leger fans reikhalzend naar uitkijkt. Het geduld wordt beloond: DJ is een schaamteloze roman, over een Nederlandse dj die op de toppen van zijn roem in een rollercoaster belandt.
Als Thorwald van Gestel wakker wordt in zijn penthouse in Las Vegas, is de kamer bezaaid met champagneflessen, lingerie, drugs en een vrouw die dermate gedrogeerd is dat ze met geen daglicht is wakker te krijgen. Terug in Nederland blijkt DJ Thor het middelpunt te zijn van een schandaal waar de hele wereld van smult.
Om de sensatiepers te ontvluchten, duikt hij onder bij een oude studievriend, de schrijver Kluun. Die ziet zijn appartement veranderen in een eenentwintigste-eeuws Achterhuis. Thorwald confisqueert zijn sokken, zijn wodka en zelfs zijn hagelslag. Maar Kluun gelooft de verhalen van zijn vriend niet en gaat op onderzoek uit in Berlijn, Diemen en Las Vegas. Langzaam verandert zijn beeld van zijn Thorwald van Gestel. Totdat DJ Thor te gast is in een tvprogramma waar hij geconfronteerd wordt met beelden van de bewuste nacht...

Raymond van de Klundert (1964) debuteerde met Komt een vrouw bij de dokter (1,2 miljoen exemplaren verkocht, in dertig landen verschenen), gevolgd door De weduwnaar in 2006. Meer dan 200.000 exemplaren werden verkocht van Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! In 2011 verscheen zijn bestseller Haantjes en het uitgaansboek Aan de Amsterdamse nachten. Na Klunen (2008) verscheen vorig jaar Klunen2.

Details

Titel: DJ
auteur: Kluun
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 288
Uitgever: Podium b.v. Uitgeverij
Publicatiedatum: 08-02-2017
NUR: Literaire roman, novelle
Gewicht: 424 gr
ISBN/ISBN13: 9789057596650
Intern nummer: 25549059

Extra informatie

DJ

Recensie

Bestsellerauteur Kluun is onlangs gescheiden en probeert de draad weer op te pakken. Maar het zit hem niet mee. Met zijn ex strijdt hij om de kinderen en de alimentatie, zijn uitgever zit achter hem aan en zijn boekhouder maant hem zijn inkomsten te verhogen.
Dan krijgt hij een gouden kans. Kluun mag voor de revolutionaire nieuwe tv-show Lonely@TheTop een reportage maken over DJ Thor. Thor is Kluuns jeugdvriend, maar hem in succes ontstegen. Als The Ten Million Dollar Man woont hij in Las Vegas, in een wereld van private jets, viprooms, luxe penthouses, designerdrugs, magnumflessen champagne en paaldanseressen.
In DJ neemt Kluun het stokje over van Stijn uit de megasellers Komt een vrouw bij de dokter (2003) en De weduwnaar (2006). Hij neemt de lezer mee naar de wereld van superstar-dj’s in Las Vegas en het Burning Man-festival in Black Rock Desert, Nevada.
DJ is een roman over een wereld waarin iedereen iedereen gebruikt, geld en roem het hoogste goed zijn geworden en niets, maar dan ook niets meer echt is. Of overwint de vriendschap?
Dankzij Kluuns vertelvermogen, een uiterst geraffineerd plot, een dikke dosis (zelf)spot, en rake beschrijving van een wereld die nog in geen roman zo getoond werd, is DJ een spectaculaire pageturner voor een groot publiek.


Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen