Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De man met de vier o's

De man met de vier o's - Hans Dagelet - ISBN: 9789021439471
Prijs: € 18,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (24-02-2014)
Genre: Literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
De man met de vier o's op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Otto Oonk, de man met de vier o’s, is goed in zijn werk als advocaat, maar sociaal is hij minder bedreven. Zonder de regels van de wet heerst er chaos in zijn hoofd. Hij hunkert naar de grote liefde, al weet hij niet wat ‘houden van’ is. Vol vaart en bluf, en met de nodige drugs, rent hij van de ene escapade naar de andere – tot op een dag zijn dochter zich meldt, terwijl hij niet eens wist dat hij een dochter had. Vanaf dat moment verstilt Otto’s grootspraak, of komt hij eindelijk tot zichzelf?

Rauw en stijlvast is het debuut De man met de vier o’s van acteur en muzikant Hans Dagelet.

Details

Titel: De man met de vier o's
auteur: Hans Dagelet
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 262
Uitgever: ECI B.V. (inzake New Book uitg)
Publicatiedatum: 24-02-2014
NUR: Literaire roman, novelle
Afmetingen: 200 x 125 x 25
Gewicht: 332 gr
ISBN/ISBN13: 9789021439471
Intern nummer: 17472474

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 03-05-2011   geschreven door  Patrick Vandendaele
Een knappe en wat onconventionele roman, waar we de avonturen volgen van een man die alles in het leven lijkt te hebben om gelukkig te zijn, maar die wel degelijk een gemis in zijn leven heeft, en dit is de ware liefde niet te kennen. Een advocaat, Otto Oonk (vandaar de man met de vier o’s), die van het leven geniet, maar dan wel van het platte materiële, en eigenlijk zichzelf steeds in de kijker stelt van zijn daden, zijn eigen genot, zijn hunkering naar plezier en avontuur. En hiervoor gaat hij wel ver, verder dan de meesten onder ons. Maar de dag dat een meisje zich komt melden, en hem confronteert met het feit dat hij vader is van een meisje, verandert zijn leven. Want hoe ga je met zo’n gegeven om, en hoe ga je niet enkel mentaal maar ook sociaal om met zo’n nieuw gegeven, waar je wel degelijk niet meer de losbol bent, maar een verantwoordelijke voor het leven van een ander. De moment om misschien eens een standpunt in te nemen bij de afrekening van het leven, een confrontatie met je eigen leven en lijden, en de manier waarop je met anderen bent omgegaan. Het is een rauw boek, een verhaal dat wel schokt, maar ook een boek waar een zekere tederheid zal worden gevonden in de verlopende bladzijden, die een verhaal brengen dat zeer confrontererend is, maar zeer zeker wel degelijk herkenbaar en meeslepend gehouden werd, en in een stijl dat de leesbaarheid op een hoog peil weet te houden. Leest als een trein, en brengt een verhaal dat je bijblijft en je toch ook even doet nadenken... Prima boek.  

Extra informatie

De man met de vier o's

Recensie

Otto Oonk, de man met de vier o¿s, is goed in zijn werk als advocaat, maar sociaal is hij minder bedreven. Zonder de regels van de wet heerst er chaos in zijn hoofd. Hij hunkert naar de grote liefde, al weet hij niet wat ¿houden van¿ is. Vol vaart en bluf, en met de nodige drugs, rent hij van de ene escapade naar de andere ¿ tot op een dag zijn dochter zich meldt, terwijl hij niet eens wist dat hij een dochter had. Vanaf dat moment verstilt Otto¿s grootspraak, of komt hij eindelijk tot zichzelf? Rauw en stijlvast is het debuut De man met de vier o¿s van acteur en muzikant Hans Dagelet. ¿Zijn vrienden wil hij niet pijnigen. Maar zichzelf prettige dingen ontzeggen is ook geen optie.¿ (Uit: De man met de vier o¿s)

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.