Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De cursus

De cursus - Hans Schellekens - ISBN: 9789021440187
Prijs: € 17,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (09-06-2011)
Genre: Literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
De cursus op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Haro, een zevenendertigjarige leraar die vaststelt dat op alle fronten de rek wat uit zijn leven is, wordt door een collega geattendeerd op de bewustwordingscursus van de organisatie Milestone. In deze collega ziet hij de zon altijd schijnen, terwijl het in zijn eigen hoofd meestal miezert. Wat heeft hij te verliezen? Waarom zou hij niet, zoals de cursus belooft, ¿meer uit zijn leven halen¿? Hij besluit het erop te wagen.
Vier dagen lang wordt hij ondergedompeld in een wereld van sharing, inspiration en confrontation, van zoete seventies-hits en dozen vol tissues, volgesnotterd Towards A Loving World For Everyone. Hij observeert en ondergaat alles zo open mogelijk ¿ al komt hij tot heel andere inzichten dan die waar de cursus op aanstuurt.
Betrokken, geestig en vilein fileert Hans Schellekens het soort cursus waarover iedereen weleens gehoord heeft maar waarover de deelnemers volgens afspraak horen te zwijgen. Een satirische roman over de zoektocht naar geluk.

Details

Titel: De cursus
auteur: Hans Schellekens
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 247
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum: 09-06-2011
NUR: Literaire roman, novelle
Afmetingen: 216 x 135 x 22
Gewicht: 370 gr
ISBN/ISBN13: 9789021440187
Intern nummer: 17907646

Extra informatie

De cursus

Recensie

Haro, een zevenendertigjarige leraar die vaststelt dat op alle fronten de rek wat uit zijn leven is, wordt door een collega geattendeerd op de bewustwordingscursus van de organisatie Milestone. In deze collega ziet hij de zon altijd schijnen, terwijl het in zijn eigen hoofd meestal miezert. Wat heeft hij te verliezen? Waarom zou hij niet, zoals de cursus belooft, ¿meer uit zijn leven halen¿? Hij besluit het erop te wagen. Vier dagen lang wordt hij ondergedompeld in een wereld van sharing, inspiration en confrontation, van zoete seventies-hits en dozen vol tissues, volgesnotterd Towards A Loving World For Everyone. Hij observeert en ondergaat alles zo open mogelijk ¿ al komt hij tot heel andere inzichten dan die waar de cursus op aanstuurt. Betrokken, geestig en vilein fileert Hans Schellekens het soort cursus waarover iedereen weleens gehoord heeft maar waarover de deelnemers volgens afspraak horen te zwijgen. Een satirische roman over de zoektocht naar geluk.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.