Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Bonita Avenue

Bonita Avenue - Peter Buwalda - ISBN: 9789023457299
Prijs: € 19,90 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (14-03-2014)
Genre: Literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
Bonita Avenue op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Joni Sigerius, de stiefdochter van de rector magnificus van de Universiteit Twente, drijft samen met haar vriend Aaron een handeltje dat ze maar liever voor haar krachtige en briljante vader verborgen houdt. Het is in het jaar van de vuurwerkramp dat ook in het gezin de boel explodeert. Niet alleen lopen Joni en Aaron tegen de lamp, het is ook de zomer dat de enige en echte zoon van Sigerius vrijkomt uit de Scheveningse gevangenis. Acht jaar later pas - Joni verdient inmiddels miljoenen in Los Angeles - verneemt Aaron wat er zich in 2000 werkelijk heeft afgespeeld.

Bonita Avenue is een weergaloos verhaal over idylle en schoonheid, noodlot en verval. Peter Buwelda schreef een wervelende debuutroman, met het verbluffende gemak van een geoefend schrijver.

Details

Titel: Bonita Avenue
auteur: Peter Buwalda
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 543
Uitgever: ECI B.V. (inzake New Book uitg)
Publicatiedatum: 14-03-2014
NUR: Literaire roman, novelle
Afmetingen: 231 x 150 x 46
Gewicht: 797 gr
ISBN/ISBN13: 9789023457299
Intern nummer: 14619816

Extra informatie

Bonita Avenue

Recensie

Joni Sigerius, de dochter van de rector magnificus van de Twentse universiteit, drijft samen met haar vriend Aaron een handeltje dat ze maar liever voor haar krachtige en briljante vader verborgen houdt. Het is in het jaar van de vuurwerkramp dat ook in het gezin de boel explodeert. Niet alleen lopen Joni en Aaron tegen de lamp, die zomer komt ook de enige en echte zoon van Sigerius vrij uit de Scheveningse gevangenis. Acht jaar later pas Joni verdient inmiddels miljoenen in Los Angeles verneemt Aaron wat er zich in 2000 werkelijk heeft afgespeeld. Peter Buwalda schreef een meeslepende debuutroman over noodlot en verval, idylle en schoonheid.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.