Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Achterland

Achterland - Anne van den Dool - ISBN: 9789021454979
Prijs: € 18,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Paperback (04-02-2014)
Genre: Literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
Achterland op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De twintigjarige Emma komt haar moeder tegen in de supermarkt. Wat moet ze zeggen? Honderd dagen eerder barstte de bom van Emma s relatie met haar moeder: ze ontvluchtte de stad en trok in bij haar vriend Frank, die bij zijn familie op een boerderij woont. Maar dan staan zij en haar moeder plotseling weer tegenover elkaar.
Achterland is een verhaal over de band tussen moeders en dochters, over mensen die elkaar aantrekken en afstoten, en die elkaar moeten loslaten zonder zichzelf te verliezen. Anne van den Dool laat op aangrijpende wijze zien hoe de angst om fouten te maken haar personages belemmert en verlamt, tot het bijna te laat is.

Details

Titel: Achterland
auteur: Anne van den Dool
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum: 04-02-2014
NUR: Literaire roman, novelle
Gewicht: 285 gr
ISBN/ISBN13: 9789021454979
Intern nummer: 25561013

Extra informatie

Het achterland

Recensie

De twintigjarige Emma komt haar moeder tegen in de supermarkt. Wat moet ze zeggen? Bijna een jaar eerder barstte de bom van Emma s relatie met haar moeder: ze ontvluchtte de stad en trok in bij haar vriend Frank, die bij zijn familie op een boerderij woont. Maar dan staan zij en haar moeder plotseling weer tegenover elkaar. Achterland is een verhaal over de band tussen moeders en dochters, over mensen die elkaar aantrekken en afstoten, en die elkaar moeten loslaten zonder zichzelf te verliezen. Anne van den Dool laat op aangrijpende wijze zien hoe de angst om fouten te maken haar personages belemmert en verlamt, tot het bijna te laat is.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.