Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Thuis in de tijd

tekstuitgave 2014 tevens stembureau-editie

Thuis in de tijd - Geert Mak; Thierry Baudet - ISBN: 9789035141988
Prijs: € 7,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (24-01-2014)
Genre: Literaire non-fictie
Boekenliefde.nl:
Thuis in de tijd op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De politieke discussie in veel West-Europese landen wordt op dit moment grofweg beheerst door, aan de ene kant, de liberalen en sociaaldemocraten, en aan de andere kant de populisten. Beide kanten van het spectrum hebben zich ingegraven en kunnen elkaar niet meer bereiken. Dat geldt ook voor Nederland, in onze eindeloze Hoekse en Kabeljauwse twisten tussen 'nationalisten' enerzijds, en 'multiculturalisten' en 'eurofielen' anderzijds.
In Thuis in de Tijd klauteren Thierry Baudet en Geert Mak uit de loopgraven. Ze brengen een aantal botsende, overlappende en contrasterende visies bijeen op een van de belangrijkste thema's van deze tijd: ons thuis, onze identiteit. Het bevat bijdragen van Benno Barnard, Marita Mathijsen, Jan Willem Duyvendak, Asis Aynan, Ad Verbrugge, Thierry Baudet en Geert Mak.

Details

Titel: Thuis in de tijd
auteur: Geert Mak; Thierry Baudet
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Publicatiedatum: 24-01-2014
NUR: Literaire non-fictie
Gewicht: 117 gr
ISBN/ISBN13: 9789035141988
Intern nummer: 26067947

Extra informatie

Thuis in de tijd

Recensie

De politieke discussie in veel West-Europese landen wordt op dit moment grofweg beheerst door, aan de ene kant, de liberalen en sociaaldemocraten, en aan de andere kant de populisten. Beide kanten van het spectrum hebben zich ingegraven en kunnen elkaar niet meer bereiken. Dat geldt ook voor Nederland, in onze eindeloze Hoekse en Kabeljauwse twisten tussen 'nationalisten' enerzijds, en 'multiculturalisten' en 'eurofielen' anderzijds. In Thuis in de Tijd klauteren Thierry Baudet en Geert Mak uit de loopgraven. Ze brengen een aantal botsende, overlappende en contrasterende visies bijeen op een van de belangrijkste thema's van deze tijd: ons thuis, onze identiteit. Het bevat bijdragen van Benno Barnard, Marita Mathijsen, Jan Willem Duyvendak, Asis Aynan, Ad Verbrugge, Thierry Baudet en Geert Mak.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.