Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Kijken in de ziel, Artsen

Artsen

Kijken in de ziel, Artsen - Coen Verbraak - ISBN: 9789400401754
Prijs: € 18,90 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (04-10-2012)
Genre: Literaire non-fictie
Boekenliefde.nl:
Kijken in de ziel, Artsen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De NTR-serie Kijken in de ziel van journalist en interviewer Coen Verbraak behoort tot het beste wat de vaderlandse journalistiek te bieden heeft. Zijn interviews met psychiaters, toptrainers, strafpleiters en politici werden door honderdduizenden kijkers gevolgd. In dit deel van Kijken in de ziel kruist Verbraak de degens met twaalf bevlogen medisch specialisten. Van huisarts tot intensivist en van cardioloog tot kinderchirurg; allen zijn ze vakmensen die hartstochtelijk vertellen over wat het betekent om arts te zijn, en over de kwesties waar ze dagelijks mee te maken krijgen. Wat is het verschil tussen ‘ziek’ en ‘gezond’ eigenlijk? Waar houdt de verantwoordelijkheid van een arts op? Waar staan artsen als zij zelf – of hun dierbaren – worden geconfronteerd met ondraaglijk lijden? In Artsen weet Coen Verbraak, net zoals in de televisieserie, de antwoorden op deze existentiële vragen helder en onverbloemd voor het voetlicht te krijgen. En waar in de tv-serie van de lange gesprekken hooguit twintig minuten per arts overbleef, kunt u in dit boek nu de uitgebreide versie van die interviews lezen.

Coen Verbraak (1965) is een van de meest spraakmakende interviewers van Nederland. Daarnaast is hij een gerenommeerd televisiemaker. Hij maakte documentaires over onder anderen Guus Hiddink, Jan Wolkers, Freek de Jonge, Sonja Barend, Van Kooten & De Bie en Emile Roemer. Voor de serie Kijken in de ziel ontving hij de Zilveren Nipkowschijf.

Details

Titel: Kijken in de ziel, Artsen
auteur: Coen Verbraak
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 288
Uitgever: Bezige Bij, De
Publicatiedatum: 2012-10-04
NUR: Literaire non-fictie
Afmetingen: 215 x 137 x 23
Gewicht: 401 gr
ISBN/ISBN13: 9789400401754
Intern nummer: 23542166

Extra informatie

Kijken in de ziel

Recensie

De NTR-serie Kijken in de ziel van journalist en interviewer Coen Verbraak behoort tot het beste wat de vaderlandse journalistiek te bieden heeft. Zijn interviews met psychiaters, toptrainers, strafpleiters en politici werden door honderdduizenden kijkers gevolgd. In dit deel van Kijken in de ziel kruist Verbraak de degens met twaalf bevlogen medisch specialisten. Van huisarts tot intensivist en van cardioloog tot kinderchirurg; allen zijn ze vakmensen die hartstochtelijk vertellen over wat het betekent om arts te zijn, en over de kwesties waar ze dagelijks mee te maken krijgen. Wat is het verschil tussen `ziek en `gezond eigenlijk? Waar houdt de verantwoordelijkheid van een arts op? Waar staan artsen als zij zelf of hun dierbaren worden geconfronteerd met ondraaglijk lijden? In Artsen weet Coen Verbraak, net zoals in de televisieserie, de antwoorden op deze existentiële vragen helder en onverbloemd voor het voetlicht te krijgen. En waar in de tv-serie van de lange gesprekken hooguit twintig minuten per arts overbleef, kunt u in dit boek nu de uitgebreide versie van die interviews lezen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.