Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het Mannschaftswunder

waarom de Duitsers de besten zijn

Het Mannschaftswunder - Raf Willems - ISBN: 9789029583466
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (26-04-2012)
Genre: Literaire non-fictie
Boekenliefde.nl:
Het Mannschaftswunder op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Voetbalnatie Duitsland: Het land van Beckenbauer, het land dat Özil baarde

De Bundesliga is booming. Sinds het WK van 2006 waait er in Duitsland een nieuwe wind in het voetbal. Voorheen was het Duitse voetbal saai, degelijk, gericht op collectiviteit, kracht en laufpensum. Maar sinds de jeugdopleidingen door de `voetbalzomerdroom van 2006 floreren, wordt het Duitse voetbal weldadig gevoed door techniek, snelheid, intelligentie en improvisatie.
In Het Mannschaftswunder laat Raf Willems zien hoe dat in zijn werk is gegaan en duikt hij bovendien in de geschiedenis. Zijn betoog brengt hem op allerlei verrassende zijpaden, zoals het Duitse vrouwenvoetbal, de joods-humanistische voetbalvisionair Walter Bensemann, de krankzinnige voetbalfinale van Bern (1954) en de historische avond van Wembley (1972), maar uiteraard ook bij het vrije voetbalconcept van Bundestrainer Joachim Löw en zijn multiculturele mannen: van Özil en Khedira tot Gomez en Boateng.

Raf Willems ontving voor zijn vorige boeken vier sterren van de Volkskrant en het AD.

Details

Titel: Het Mannschaftswunder
auteur: Raf Willems
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 256
Uitgever: ECI B.V. (inzake New Book uitg)
Publicatiedatum: 26-04-2012
NUR: Literaire non-fictie
Gewicht: 368 gr
ISBN/ISBN13: 9789029583466
Intern nummer: 18644547

Extra informatie

Het Mannschaftswunder

Recensie

Voetbalnatie Duitsland: Het land van Beckenbauer, het land dat Özil baarde De Bundesliga is booming. Sinds het WK van 2006 waait er in Duitsland een nieuwe wind in het voetbal. Voorheen was het Duitse voetbal saai, degelijk, gericht op collectiviteit, kracht en laufpensum. Maar sinds de jeugdopleidingen door de `voetbalzomerdroom van 2006 floreren, wordt het Duitse voetbal weldadig gevoed door techniek, snelheid, intelligentie en improvisatie. In Het Mannschaftswunder laat Raf Willems zien hoe dat in zijn werk is gegaan en duikt hij bovendien in de geschiedenis. Zijn betoog brengt hem op allerlei verrassende zijpaden, zoals het Duitse vrouwenvoetbal, de joods-humanistische voetbalvisionair Walter Bensemann, de krankzinnige voetbalfinale van Bern (1954) en de historische avond van Wembley (1972), maar uiteraard ook bij het vrije voetbalconcept van Bundestrainer Joachim Löw en zijn multiculturele mannen: van Özil en Khedira tot Gomez en Boateng. Raf Willems ontving voor zijn vorige boeken vier sterren van de Volkskrant en het AD.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.